reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzięki babeczki za wsparcie :)

Basiu może rzeczywiście byłyśmy w tym samym czasie :) Ten zlot na którym byłam teraz odmłodził mnie o dwie dekady, jak bym się w czasie cofnęła. Znajome twarze i ten dreszczyk emocji. W piątek i sobotę miałam znowu 20 lat :) A jak wiadomo 20-estki łatwiej w ciążę zachodzą niż czterdziestki, więc może coś się ruszy. Buziak

reklama
Marzenko, ja tak sobie zażartowałam z tym ubieraniem. Odpoczywaj, bo dla Ciebie to jest najlepsze. U mnie też chłodno a za chwilkę idę z psem no i też muszę się ubrać - nawet w mieszkaniu po stopach mi wieje. 17 stopni mamy i ani skrawka słońca.
Zjolu, na pewno ruszy - już za najbliższą @ a raczej jej brak trzymam kciuki. :tak:

Basiu trzymaj, bo mnie biust pobolewać zaczął, ale to norma przed okresem. Wiadomo jednak, że może to oznaczać fasolkę. Z motoru będą nici ale to by było wspaniałe pokrzyżowanie planów!
Znalazłam zdjęcie z parady zlotowej. Sznur motocykli ciągnie się aż po horyzont!
Gazeta zlotowa - WooeReMka ~ czołówka gazety

Ostatnia edycja:
Wróciłam ze spaceru z chwilowo moją Żabą :) Ale wieje, wszystko trzeszczy a drzewa się uginają.
Och Zjolu, rzeczywiście niesamowity widok. Ja przejazdu w Niepołomicach nie widziałam, tab bardziej statycznie ich (a może Was) oglądałam.
A nam fasolka też pokrzyżowała plany - wakacyjne ;-) Mieliśmy jechać do Chorwacji. Ale też nie żałuję - ani troszkę. Przeciwnie :-)

Mmm..., pomidorki z mlekiem, nie jadłam ;) Ale uwielbiam z cebulką i śmietaną - taka sałatka. I wiesz co? Odkryłam ostatnio pyszne pomidorki - jedyną ich wadą jest wielkość - są pośrednie pomiędzy zwykłymi i koktailowymi. Jeżeli masz w okolicy Lidla to one są pakowane po pół kilograma w takie przezroczyste pojemniczki i folię. Takie kiście. I są rewelacyjnie pyszne - takie słodkie, ostatnio tylko je jemy, chociaż ich wielkość jest kłopotliwa ;) Dawno tak dobrych pomidorków nie jadłam - pyszne, polecam.

reklama
a ja rosołek ugotowałam ale znowu miałam dylemat żeby był jak na mięsie ale żeby go tam nie było:) to wszyscy już po miseczce zaliczyli a ja zaraz do drugiej siadam, a bratowa jutro cc będzie miała no i z dzidziusiem za parę dni do domku wróci:)
pomidorki na kolacje zrobię a mam malinowe:)

Do góry