arona
Fanka BB :)
Moj niespodziankowy synek z 3 lipca. Fajnie bo to cieply czas niewiele ubranek trzeba a z tych pierwszych tak szybko wyrastaja.Dopiero na 4lipca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj niespodziankowy synek z 3 lipca. Fajnie bo to cieply czas niewiele ubranek trzeba a z tych pierwszych tak szybko wyrastaja.Dopiero na 4lipca.
Nie narzekaj na porę roku, ciesz się ciążą i maluszkiemJak znam życie to przeniose z parę dni.Nie chciałam na lato wolałabym tak marzec.
Ja tak samoInfekcja przy goleniu? Gole się od lat na zero![]()
A ja mam problem , nawet brwi czy wasik to sie potrafi zaognic, mam szczescie bo mam malo prawie wcale na nogach, corka delikatna po mnie a owlosiona... masakra.Infekcja przy goleniu? Gole się od lat na zero![]()
Ja mam jesienne, wiosen e i letnie dziecko. Ze starszymi bylo ciezej z ubrankami bo kurteczki , kombinezoki ...na chwile. W lipcu pare ubranek i bodziakow i ok.Jak znam życie to przeniose z parę dni.Nie chciałam na lato wolałabym tak marzec.
Gdzie to trzymax jak zrobisz?Hej dziewczyny. Poniżej moj przepis na zakwas z buraków dla zainteresowanych. 2 lub 2,5 kg burakow, 20 ziaren ziele angielskie, 30 ziaren czarnego pieprzu, 4 marchewki ,1 jablko; 0,5 glowki czosnku, jeszcze 5,6 liści laurowych. Na 1 l wody przegotowanej ostudzonej 20 g soli klodawskiej (najlepiej zielone opakowanie ).Wszystko kroje w cienkie paski do słoika. Ja mam sloik 5 litrowy. Potem zalewam woda z sola az do nakretki i gotowe po 5-6 dniach.W trakcie Nie otwierac!!! .Smacznego ☺
Mi wychodzi po zlaniu ok 2-2,5 l soku.
To Ty malolata jestes jak tam łysaInfekcja przy goleniu? Gole się od lat na zero![]()
Gdzie to trzymax jak zrobisz?
No I ile tego pijesz dziennie?
Szklankę?
Idę z duchem czasuTo Ty malolata jestes jak tam łysa