reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Infekcja przy goleniu? Gole się od lat na zero 😃
A ja mam problem , nawet brwi czy wasik to sie potrafi zaognic, mam szczescie bo mam malo prawie wcale na nogach, corka delikatna po mnie a owlosiona... masakra.
Jak znam życie to przeniose z parę dni.Nie chciałam na lato wolałabym tak marzec.
Ja mam jesienne, wiosen e i letnie dziecko. Ze starszymi bylo ciezej z ubrankami bo kurteczki , kombinezoki ...na chwile. W lipcu pare ubranek i bodziakow i ok.

Kurcze od poniedziałku jak zjadłam obiad męczy mnie biegunka😖. Przepraszam za obrzydzanie, ale to nie jest tak , że cały czas tylko jak idę siku to ze mnie leci....piję duże ilości wody , ale jutro zadzwonię do lekarza , bo ani nic takiego nie zjadłam ani nie wypiłam. Mężowi nic nie jest, bo już myślałam , że to może salmonella, ale jemy obydwoje to samo więc jego też by dopadło. Nigdzie nie chodzę za specjalnie więc Covid raczej też odpada .
Czy to może wynikać ze zmiany "witamin" PrenatalDuo na Femibion 2?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny. Poniżej moj przepis na zakwas z buraków dla zainteresowanych. 2 lub 2,5 kg burakow, 20 ziaren ziele angielskie, 30 ziaren czarnego pieprzu, 4 marchewki ,1 jablko; 0,5 glowki czosnku, jeszcze 5,6 liści laurowych. Na 1 l wody przegotowanej ostudzonej 20 g soli klodawskiej (najlepiej zielone opakowanie ).Wszystko kroje w cienkie paski do słoika. Ja mam sloik 5 litrowy. Potem zalewam woda z sola az do nakretki i gotowe po 5-6 dniach.W trakcie Nie otwierac!!! .Smacznego ☺
Mi wychodzi po zlaniu ok 2-2,5 l soku.
Gdzie to trzymax jak zrobisz?
No I ile tego pijesz dziennie?
Szklankę?

Maja zpomnialam napisać... ja trzymam w spiżarni. Ale taki zakrecony słoj mozna trzymać na blacie ( nie w słońcu). A moja sasiadka trzyma na ziemi. Potem po zlaniu trzeba trzymać w lodowce. Ja pije tak 2/3 szklanki ale zawsze dolewam troszkę cieplej wody z czajnika (za zimne dla mnie od razu z lodowki) a staram się wypić przed pracą.
Gdzie to trzymax jak zrobisz?
No I ile tego pijesz dziennie?
Szklankę?

reklama
Do góry