reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Jak mi się dłuży ten czas, już chciałabym kwiecień i zielone światło do starań 😍
Kwiecień już tuż, tuż 🙂
U mnie tez trochę ciąż w najbliższym kręgu.
A ja też sprytnie wmówiłam sobie, ze od kwietnia zaczynam starania. Ciekawe co lekarz powie na mój plan. Dziś się coś dowiem. Za godzinkę wizyta😄
Może lekarz pozwoli już się starać 🙂 Daj znać po wizycie 🙂
Dziewczyny przyszły wyniki dzisiejszej bety 2547. W poniedziałek było 981. Wychodzi przyrost w ciągu 48h 159.6%. Jestem happy! 😁
Cudowna wiadomość ! 😍😍

Ja wczoraj byłam porobić badania. W piątek będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo zamierzam się starać od przyszłego cyklu .

U mnie tez trochę ciąż w najbliższym kręgu.
A ja też sprytnie wmówiłam sobie, ze od kwietnia zaczynam starania. Ciekawe co lekarz powie na mój plan. Dziś się coś dowiem. Za godzinkę wizyta😄
Daj znać
Dziewczyny przyszły wyniki dzisiejszej bety 2547. W poniedziałek było 981. Wychodzi przyrost w ciągu 48h 159.6%. Jestem happy! 😁
Super, gratuluję 😘
Kwiecień już tuż, tuż 🙂

Może lekarz pozwoli już się starać 🙂 Daj znać po wizycie 🙂

Cudowna wiadomość ! 😍😍

Ja wczoraj byłam porobić badania. W piątek będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo zamierzam się starać od przyszłego cyklu .
Ja jutro idę na badania...

Witaj. Ja też jestem tu od niedawna. W listopadzie 2020 skończyłam 40 lat. A w walentynki dowiedziałam Się że jestem e ciąży. 😁 Mam już trojke dzieci.
Gratulacje ❣️
No właśnie najważniejszy jest przyrost ❣️ super ❤️

Dziewczyny... Już się luty kończy, więc jeszcze tylko marzec i już się możecie starać 😁

reklama
Do góry