reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Jak mi się dłuży ten czas, już chciałabym kwiecień i zielone światło do starań 😍
Kwiecień już tuż, tuż 🙂
U mnie tez trochę ciąż w najbliższym kręgu.
A ja też sprytnie wmówiłam sobie, ze od kwietnia zaczynam starania. Ciekawe co lekarz powie na mój plan. Dziś się coś dowiem. Za godzinkę wizyta😄
Może lekarz pozwoli już się starać 🙂 Daj znać po wizycie 🙂
Dziewczyny przyszły wyniki dzisiejszej bety 2547. W poniedziałek było 981. Wychodzi przyrost w ciągu 48h 159.6%. Jestem happy! 😁
Cudowna wiadomość ! 😍😍

Ja wczoraj byłam porobić badania. W piątek będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo zamierzam się starać od przyszłego cyklu .

U mnie tez trochę ciąż w najbliższym kręgu.
A ja też sprytnie wmówiłam sobie, ze od kwietnia zaczynam starania. Ciekawe co lekarz powie na mój plan. Dziś się coś dowiem. Za godzinkę wizyta😄
Daj znać
Dziewczyny przyszły wyniki dzisiejszej bety 2547. W poniedziałek było 981. Wychodzi przyrost w ciągu 48h 159.6%. Jestem happy! 😁
Super, gratuluję 😘
Kwiecień już tuż, tuż 🙂

Może lekarz pozwoli już się starać 🙂 Daj znać po wizycie 🙂

Cudowna wiadomość ! 😍😍

Ja wczoraj byłam porobić badania. W piątek będę miała wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo zamierzam się starać od przyszłego cyklu .
Ja jutro idę na badania...

Witaj. Ja też jestem tu od niedawna. W listopadzie 2020 skończyłam 40 lat. A w walentynki dowiedziałam Się że jestem e ciąży. 😁 Mam już trojke dzieci.
Gratulacje ❣️
No właśnie najważniejszy jest przyrost ❣️ super ❤️

Dziewczyny... Już się luty kończy, więc jeszcze tylko marzec i już się możecie starać 😁

reklama
Do góry