arona
Fanka BB :)
Moj juz duzy ma 3 rok wiec raczej nie przejdzie ta nietolerancja
Ja test robilsm wieczorem bez problemu wiec albo poczekaj do rana albo rob wieczorem, od rana do wieczora hormonu przybedzieCześć dziewczyny,
Mam 41 lat i moze jestem w ciąży. Nie jestem pewna , bo jestem 1-2 dni przed @. Troszkę nierozsądnie ale zrobiłam dziś test i to po południu. I coś tam chyba widać.
Mam już 2 dzieci. W ubiegłym roku „wpadliśmy” ale poroniłam tamta ciąże To było moje w sumie 3 poronienie. 1 poronienie było przed 1 ciąża, a 2 przed 2. Mimo, ze nie planowaliśmy wtedy 3 ciąży , to jednak bardzo się cieszyliśmy , ze będzie dziecko. Potem po poronieniu, postanowiliśmy działać świadomie i z lekami przypisanymi od gin staraliśmy się 3 cykle. Nie udało się i ja uznałam, ze musimy sobie darować. Ze już nie chce, zaczelam panicznie bać się ciąży i ze dziecko może być chore itp. Wiec przestaliśmy. No ale jednak czas płynął, uspokoiłam się, a myśli o 3 dziecku, wciąż oczywiscie podszyte ogromnym strachem wrocily. Boje się , boje się wszystkiego, szczególne, ze to szczyt mojej nieodpowiedzialności a jednocześnie chce mieć malucha. Wiem, pokręcone to co tu pisze . Chce, nie chce, boi się a zachodzi w ciąże - co za kobita Wiem jednak, ze tu są dziewczyny , które mnie mogą zrozumieć i te moje dylematy. To mój test z dzisiejszego popołudnia. Nie mam drugiego na rano ale zamówiłam na amazonie i przyjdą ale jutro wieczorem . Myślicie, ze próbka moczu z rana będzie ok wieczorem? Ponoć można , przechowując w lodowce ...
Przepraszam, te kreski są tak mało widoczne ale nie potrafię ich uchwycić w moim łazienkowym świetle