reklama
Dobrze ze cukier dobry ja mialam cukrzycę brrrr .Wiadomo ze czuję sie dziwnie zaczyna się nowe zycie.W ktorym jestes tygodniu?Nie pamietamJa robiłam badania krwi i moczu, toxo, tsh, cmv, hiv, wr i jeszcze inne. Wedlug moich norm chyba ok. Ale w poniedziałek wizyta i pokażę lekarzowi. Najbardziej cieszę się, że glukoza 82.
Poza tym czuję się tak dziwnie, mdłości takie trudne do określenia stłumione i ciągłe wzdęcia i leżenie. Czy wy też tak miałyście?
U mnie dziś jakiś gorszy dzień, w nocy budziła się często i całe dopołudnie praktycznie na rękach. Nie mogłam nic zrobić. Potem zrobiła kupkę i trochę się jej polepszyło. Tak że zmiatam do spania póki córcia śpi.
Za to cały dzień padał śnieg i zrobiło się tak bajecznie[emoji3511][emoji301][emoji300]
A co u Was ? [emoji8][emoji8]
Za to cały dzień padał śnieg i zrobiło się tak bajecznie[emoji3511][emoji301][emoji300]
A co u Was ? [emoji8][emoji8]
Nunia
Fanka BB :)
Jutro dokladnie 10 według om. W poniedziałek na usg porównamy tygodnie, czy się pokrywają?Dobrze ze cukier dobry ja mialam cukrzycę brrrr .Wiadomo ze czuję sie dziwnie zaczyna się nowe zycie.W ktorym jestes tygodniu?Nie pamietam
Maja jak czytałam forum od początku, to pamiętam jak Tobie kibicowałam w staraniach i, że potem już przestałaś wierzyć ze się uda.
Ja miałam podobnie, zwlaszcza ze na poczatku października amh mialam 0,54.
Stwierdziłam, ze to bedzie cud. No i jest
kwiatek250
Odpadłam ostatnio trochę, bo musiałam zakończyć zakupy i organizację domu. A poza tym od zeszłego tygodnia dostałam pozwolenie na poruszanie się po domu - tak troszeczkę, no i w weekend się trochę poruszałam, a od poniedziałku już leżę znowu grzecznie w łóżeczku, bo brzuch mi znowu zaczął bardzo twardnieć..., a nie chcę już brać za dużo rozkurczowych. Za półtorej godziny będzie 35+0❤. Do 22.01 teraz czekam - koniec wcześniactwa.
A Wy jak, pokazujecie maluszkom śnieg? ❄. U nas szaro i buro jest🌦🌫.
No i czekamy na wieści od Netki❤ i jej dzielnej Zosi.
A Wy jak, pokazujecie maluszkom śnieg? ❄. U nas szaro i buro jest🌦🌫.
No i czekamy na wieści od Netki❤ i jej dzielnej Zosi.
arona
U mnie też bez bajki śnieżnej ale czy to źle? Tu od razu snieg= paraliż.
Kwiatek super,że tak zleciało
Teredka widać brzuszek przeszkadzał maleńkiej.
Moj już taki duży, łobuzi, gada, psoci i strasznie bałagani dziś przyszedł że skarga, że ma brudna rączkę. Umyłam obie i była afera bo druga była przecież ładna
Moj już taki duży, łobuzi, gada, psoci i strasznie bałagani dziś przyszedł że skarga, że ma brudna rączkę. Umyłam obie i była afera bo druga była przecież ładna
kwiatek250
Jejku, jakie słodkie problemy❤U mnie też bez bajki śnieżnej ale czy to źle? Tu od razu snieg= paraliż.
14miesiecy leci ten czasMaja a Ty masz synka ile on już ma?
reklama
znadziejami
U mnie różnie, co będę ukrywać, że mam milion myśli w głowie... czekam na pierwszą wizytę u ginekologa, zobaczymy co powie. Wiesz ja jestem po różnych przejściach ginekologicznych. Kiedyś mi i mężowi lekarz powiedział, że nie mamy szansy na ciążę. Tym bardziej nas to wszystko stresuje, chociaż wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Jak będę po wizycie i będę coś więcej wiedziała napewno napiszę.Świeżynki jak samopoczucia? Jakieś kontrole, badania robione?
Podziel się: