reklama
Witam. Również jestem po 40tce i termin mam ma maj. Do tej pory nie potrafię cieszyć sie z tej ciąży ze względu właśnie na wiek. Mam mnóstwo mysli z tym związanych, martwię sie o przyszłość i też usłyszałam komentarz, który utkwil mi w pamięci. Chciałabym zacząć myśleć pozytywnie dlatego weszłam na to forum i dzieki Wam czuje, że coś się zmienia. Czytam jak bardzo jesteście szczęśliwe kiedy są z Wami juz Wasze dzieciaczki to wierzę, że u mnie też tak będzie.
Będzie, będzie, zobaczysz.Witam. Również jestem po 40tce i termin mam ma maj. Do tej pory nie potrafię cieszyć sie z tej ciąży ze względu właśnie na wiek. Mam mnóstwo mysli z tym związanych, martwię sie o przyszłość i też usłyszałam komentarz, który utkwil mi w pamięci. Chciałabym zacząć myśleć pozytywnie dlatego weszłam na to forum i dzieki Wam czuje, że coś się zmienia. Czytam jak bardzo jesteście szczęśliwe kiedy są z Wami juz Wasze dzieciaczki to wierzę, że u mnie też tak będzie.
Poza tym dzisiejsze 40 to nie 40ki sprzed nawet 20 lat.
Wiem, te komentarze zawsze się trafiają, przykre a ludzie bezmyślni
znadziejami
Fanka BB :)
Witam się z Wami wszystkimi po dłuższej przerwie. Czytam, że piszecie o wieku, hm ja w tym roku będę miała 44 lata i zobaczyłam dwie kreski na teście
Jestem pełna obaw czy wszystko będzie dobrze. Kto mnie pamięta wie, że kiedyś staraliśmy się z mężem o dzidzisia, odpuściłam, bo lekarz dawał nam minimalną szansę na dziecko. Proszę Was o wsparcie, bo nawet nie umię się cieszyć, aby nie zapeszyć. Tak bardzo chcę, aby wszystko się pomyślnie ułożyło ale to dopiero początek drogi. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
Jestem pełna obaw czy wszystko będzie dobrze. Kto mnie pamięta wie, że kiedyś staraliśmy się z mężem o dzidzisia, odpuściłam, bo lekarz dawał nam minimalną szansę na dziecko. Proszę Was o wsparcie, bo nawet nie umię się cieszyć, aby nie zapeszyć. Tak bardzo chcę, aby wszystko się pomyślnie ułożyło ale to dopiero początek drogi. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
Witaj. No to jesteśmy dwie ciężarówki-majówki po 40. Fajnie, razem raźniej Na kiedy dokładnie masz termin? Ja dziś po połówkowych. Wszystko wygląda dobrze Malutka waży 522 g. Moje łożysko ładnie się podniosło, nie zakrywa już ujścia macicy, szyjka długa, zamknięta. Emocje powoli opadają...Witam. Również jestem po 40tce i termin mam ma maj. Do tej pory nie potrafię cieszyć sie z tej ciąży ze względu właśnie na wiek. Mam mnóstwo mysli z tym związanych, martwię sie o przyszłość i też usłyszałam komentarz, który utkwil mi w pamięci. Chciałabym zacząć myśleć pozytywnie dlatego weszłam na to forum i dzieki Wam czuje, że coś się zmienia. Czytam jak bardzo jesteście szczęśliwe kiedy są z Wami juz Wasze dzieciaczki to wierzę, że u mnie też tak będzie.
Witaj, cudownie że się udało, oby do szczęśliwego rozwiązania - kiedy?Witam się z Wami wszystkimi po dłuższej przerwie. Czytam, że piszecie o wieku, hm ja w tym roku będę miała 44 lata i zobaczyłam dwie kreski na teście
Kciuki mocno zaciśnięte!
O witamy z powrotem wiadomo musi być dobrze, a kciuki będziemy trzymać do krwiWitam się z Wami wszystkimi po dłuższej przerwie. Czytam, że piszecie o wieku, hm ja w tym roku będę miała 44 lata i zobaczyłam dwie kreski na teście
reklama
znadziejami
Fanka BB :)
Dziewczyny czy jest tutaj któraś z Was na początku ciąży?
Ostatnia edycja:
Podziel się: