reklama
I tak wygrałam [emoji848] [emoji28]chyba mnie nikt nie przebije, mam 44 [emoji14] strasznie się tym przejmowałam, do porządku przywoływała mnie zaprzyjazniona lekarka która urodziła na 43 jak to mówiła" cud ostatniego jajeczka" i mówiła, że przed nami jest życie i piękne chwile a kobiety które w tym wieku są już babciami często uważają ,że wszystko co najlepsze już za nimi.Ja 42 skończyłam we wrześniu, tak więc jak wszystko będzie dobrze, to urodzę w wieku ponad 42 i pół [emoji6]
Teraz, kiedy patrzę w te cudowne granatowe oczka mam gdzieś mój pesel, wiem że jestem najważniejszą i najkochanszą osobą dla kruszyny, haha nawet w krzyżach mnie przestało boleć [emoji1787]
No ale na pewno jesteś młodsza,taka moja cieawoscOj tam oj tam... W pierwszej kolejności jesteś matka, ziec to nie prawie nie rodzina nie liczy się
Jak mój mały był w szpitalu to leżała z nim dziewczynka, której babcia była młodsza ode mnie także ten...
Hmmmmm to chyba mnie nie przebijecieI tak wygrałam [emoji848] [emoji28]chyba mnie nikt nie przebije, mam 44 [emoji14] strasznie się tym przejmowałam, do porządku przywoływała mnie zaprzyjazniona lekarka która urodziła na 43 jak to mówiła" cud ostatniego jajeczka" i mówiła, że przed nami jest życie i piękne chwile a kobiety które w tym wieku są już babciami często uważają ,że wszystko co najlepsze już za nimi.
Teraz, kiedy patrzę w te cudowne granatowe oczka mam gdzieś mój pesel, wiem że jestem najważniejszą i najkochanszą osobą dla kruszyny, haha nawet w krzyżach mnie przestało boleć [emoji1787]
Ups doczytałamNo ale na pewno jesteś młodsza,taka moja cieawosc
reklama
Podziel się: