reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja 42 skończyłam we wrześniu, tak więc jak wszystko będzie dobrze, to urodzę w wieku ponad 42 i pół [emoji6]
I tak wygrałam [emoji848] [emoji28]chyba mnie nikt nie przebije, mam 44 [emoji14] strasznie się tym przejmowałam, do porządku przywoływała mnie zaprzyjazniona lekarka która urodziła na 43 jak to mówiła" cud ostatniego jajeczka" i mówiła, że przed nami jest życie i piękne chwile a kobiety które w tym wieku są już babciami często uważają ,że wszystko co najlepsze już za nimi.
Teraz, kiedy patrzę w te cudowne granatowe oczka mam gdzieś mój pesel, wiem że jestem najważniejszą i najkochanszą osobą dla kruszyny, haha nawet w krzyżach mnie przestało boleć [emoji1787]

Wow, Teredka, a myślałam, że ja tu najstarsza 😁 no to widzę, że tu naprawdę "sami swoi", chociaż na wątku miesięcznym też jest miło 🙂

I tak wygrałam [emoji848] [emoji28]chyba mnie nikt nie przebije, mam 44 [emoji14] strasznie się tym przejmowałam, do porządku przywoływała mnie zaprzyjazniona lekarka która urodziła na 43 jak to mówiła" cud ostatniego jajeczka" i mówiła, że przed nami jest życie i piękne chwile a kobiety które w tym wieku są już babciami często uważają ,że wszystko co najlepsze już za nimi.
Teraz, kiedy patrzę w te cudowne granatowe oczka mam gdzieś mój pesel, wiem że jestem najważniejszą i najkochanszą osobą dla kruszyny, haha nawet w krzyżach mnie przestało boleć [emoji1787]
Hmmmmm to chyba mnie nie przebijecie

reklama
Do góry