Kwiatek jak miło czytać Twój ostatni wpis, taka radość z niego bije [emoji173]szybko idzie Wam z wyprawką. Na stronie szpitala w którym będziesz rodzić powinien być spis rzeczy które trzeba zabrać do szpitala, u nas tak jest. Torba do szpitala to była moja zmora, dlatego przygotowałam ją wcześniej żeby mieć z głowy. Gdyby nie było to chętnie podpowiem. Jeśli musicie brać ciuszki dla maluszka to nie te najładniejsze bo po szpitalu wszystko trzeba wyprac w wysokiej temperaturze.
Cieszę się Waszą radością, już coraz bliżej [emoji173]
Agda ja też miałam Covida i to dość ciężko przeszłam, na szczęście dzidzi nie zaszkodziło, też się balam, będzie dobrze [emoji3059] byłam z Wikusią 2x na tarasie po 10 minut ale teraz zepsuła się pogoda jest mokro i mglisto więc nie chodzę. Jakoś sama mam obawy przed tymi spacerami. Poczekam chyba na jakiś mrozik albo słoneczko.
Ilovesummer, Tojaka a jak u Was z tymi spacerami?
Cieszę się Waszą radością, już coraz bliżej [emoji173]
Agda ja też miałam Covida i to dość ciężko przeszłam, na szczęście dzidzi nie zaszkodziło, też się balam, będzie dobrze [emoji3059] byłam z Wikusią 2x na tarasie po 10 minut ale teraz zepsuła się pogoda jest mokro i mglisto więc nie chodzę. Jakoś sama mam obawy przed tymi spacerami. Poczekam chyba na jakiś mrozik albo słoneczko.
Ilovesummer, Tojaka a jak u Was z tymi spacerami?