reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziewczyny , moja kruszynka Wiktoria urodziła się o 10.16 przez Cc. Maleńka 51 cm i 2680. Dostała 10 punktów. Pobrali krew na badania w związku z niska masą urodzeniową. Jest taka słodka. Na razie jest wszystko ok. Ja czuję się bardzo dobrze, myślałam że będzie gorzej. Dziękuję za wsparcie [emoji847][emoji3059][emoji8][emoji8]

Moja corka urodzila sie w 38 tyg 2700 , trzymala 15-25 centyl cale dziecinstwo ze spadkami na 5. Po prostu drobna jest ale zdrowa , napewno i twoja tak 🥂gratulacje!!!

Dziewczyny , moja kruszynka Wiktoria urodziła się o 10.16 przez Cc. Maleńka 51 cm i 2680. Dostała 10 punktów. Pobrali krew na badania w związku z niska masą urodzeniową. Jest taka słodka. Na razie jest wszystko ok. Ja czuję się bardzo dobrze, myślałam że będzie gorzej. Dziękuję za wsparcie [emoji847][emoji3059][emoji8][emoji8]
Ale nas przetrzymałaś...😍 Gratulacje 🎊🎉❤. Niech się teraz zdrowo chowa i da mamie czasem pospać. 😍

Cześć Dziewczyny,
No Teredka gratulacje!!! W sumie dla Was obu Dziewczyny 😘

Moja wyprawka...🙄 Straciłam zapał.
Wiem o czym mówisz : rzeczy niezbędnych jest tona 😲😁

Co do porodu rodzinnego jakoś tak założyłam, że jak będzie można to będę z moim Love.
W sumie zapomniałam Go zapytać;)
A tu się okazuje, że może nie koniecznie taki chętny.
No cóż, trudno, w sumie wyboru wielkiego nie ma :D Został postawiony pod ścianą ;)

Teredka jak wyniki malej
Cześć Dziewczyny,
No Teredka gratulacje!!! W sumie dla Was obu Dziewczyny 😘

Moja wyprawka...🙄 Straciłam zapał.
Wiem o czym mówisz : rzeczy niezbędnych jest tona 😲😁

Co do porodu rodzinnego jakoś tak założyłam, że jak będzie można to będę z moim Love.
W sumie zapomniałam Go zapytać;)
A tu się okazuje, że może nie koniecznie taki chętny.
No cóż, trudno, w sumie wyboru wielkiego nie ma :D Został postawiony pod ścianą ;)
Moj tez nie był chętny .Ja pojechałam tylko sie przebadac no i zostalam.Dowiozl mi rzeczy no i zostal o dziwo

reklama
Do góry