reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Zagladam codzien, u nas ok, wyszlismy z czerwonej strefy w strefe deszczowa 😂 od tygodnia prawie ciagle pada . Ubralismy z malym choinke i jeszcze stoi 😂 bedziemy piec pierniki, zbieram cierpliwosc 😂.
Wychodzi nam ostatni zabek i mysle jak to uczcic 🤔
Dla rodziców szampan, szampan, szampan🍾🍾🍾, dla dziecka czekoladka i tort🍫🎂.

reklama
Czerwone wino , jakos nie przepadam za szampanem chociaz jak bylam w ciazy to tak mnie ciagnelo i do szampana w sylwestra az strach pomyslec co z malego wyrosnie [emoji23]
Dla mnie zakazany owoc, tak mnie wszyscy pilnują na imprezach że nawet łyka piwa bezalkoholowego w tej ciąży nie pozwolą tknąć. A dzisisj u nas spadł śnieg, marzy mi się wino grzaniec [emoji12][emoji23]

Dla mnie zakazany owoc, tak mnie wszyscy pilnują na imprezach że nawet łyka piwa bezalkoholowego w tej ciąży nie pozwolą tknąć. A dzisisj u nas spadł śnieg, marzy mi się wino grzaniec [emoji12][emoji23]
Słyszałam, że w Polsce biało jest....😀😀. Ja nie przepadam za śniegiem, ale siostra mi powiedziała, że pięknie jest!!!

reklama
Do góry