EvilDesiree
Fanka BB :)
EvilDesire gratuluję udanego usg. To jest najważniejsze, tak mówiła mi i moja ginekolog i genetyk przed testem sanco.
Teredka witaj [emoji846] trzymam kciuki za prenatalne jutro. Świetna reakcja starszego rodzeństwa u Ciebie na maluszka[emoji4] Z taką ekipą będzie dobrze. Ostatnio usłyszałam od znajomej, że to jest super wiek na ciążę, bo jesteśmy dojrzali, świadomi, poukładani, także tej wersji się trzymajmy[emoji38] chociaż takie rozterki, o których piszesz nie są mi obce.
Ja kończę niedługo czwarty miesiąc i czuję już pełną mobilizację - mam syndrom wicia gniazda i przypływ energii. Po przeleżanym pierwszym trymestrze rodzina przeciera oczy ze zdziwienia. Na szczęście plamienia już się nie pojawiają od jakiegoś czasu i trochę mnie to ośmieliło w działaniach. Na razie ostrożnie, mam nadzieję, że na najbliższej wizycie już nie będzie żadnego krwiaka i będę mogła spokojnie cieszyć się ciążą
Dziękuję [emoji16]
Ja jutro wchodzę w 2 trymestr, pierwszy również przelezany (mięśniak w macicy, jestem po dwóch cesarkach). Od wczoraj już nie mogę usiedzieć na tyłku. Wyszłam na pierwszy od dwóch miesięcy spacer - krotki, bo 30 minut alw i tak na więcej pęcherz nie pozwala [emoji1787]
Mam nadzieję także, że na wizycie moja ginekolog zdejmie ze mnie zakaz seksu...bo to była moja główna aktywność fizyczna i straasznie mi jej brakuje [emoji12]