reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Badania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas 😭😭😭
Bardzo Ci wspulczuje duzo sil zycze I zdrowia

reklama
Badania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas 😭😭😭
Chociaż nie czytaj za dużo w internecie bo będziesz się gorzej zamartwiała. Zawsze potrzebna jest konsultacja po to są te badania żeby pomóc a nie czekać.

Badania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas [emoji24][emoji24][emoji24]
Wiem, że jest Ci ciężko teraz ale postaraj się nie stresować dodatkowo i nie czytać za dużo.
Skoro masz powtórzyć to na razie skup się na tym. Niczego już nie zmienisz a stres baaardzo źle wpływa na Twojego maluszka.
Przytulam mocno [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

A ja mam dobre wiadomości [emoji16]
Odebrałam właśnie wyniki pappa i jestem po konsultacji genetycznej. U mnie podstawowe ryzyko tri 21 z racji wieku było 1:73. Po usg spadło do 1:540. Teraz po biochemii spadło jeszcze bardziej [emoji4] zresztą zobaczcie same [emoji3590]
Jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji2956][emoji3059]
IMG_20200629_103035_1.jpeg

reklama
Do góry