Bardzo Ci wspulczuje duzo sil zycze I zdrowiaBadania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas
reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Chociaż nie czytaj za dużo w internecie bo będziesz się gorzej zamartwiała. Zawsze potrzebna jest konsultacja po to są te badania żeby pomóc a nie czekać.Badania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas
EvilDesiree
Wiem, że jest Ci ciężko teraz ale postaraj się nie stresować dodatkowo i nie czytać za dużo.Badania wyszły źle. Jestem załamana. Lekarka wypatrzyła niewielką przepuklinę oponowo rdzeniową. Mam powtórzyć badanie za dwa tygodnie razem z wynikami testów biochemicznych. Ma to być konsultacja dwóch specjalistów więc spodziewam się najgorszych rzeczy. Od wczoraj ryczę, w nocy nie spałam. To będzie trudny czas [emoji24][emoji24][emoji24]
Skoro masz powtórzyć to na razie skup się na tym. Niczego już nie zmienisz a stres baaardzo źle wpływa na Twojego maluszka.
Przytulam mocno [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
EvilDesiree
A ja mam dobre wiadomości [emoji16]
Odebrałam właśnie wyniki pappa i jestem po konsultacji genetycznej. U mnie podstawowe ryzyko tri 21 z racji wieku było 1:73. Po usg spadło do 1:540. Teraz po biochemii spadło jeszcze bardziej [emoji4] zresztą zobaczcie same [emoji3590]
Jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji2956][emoji3059]
Odebrałam właśnie wyniki pappa i jestem po konsultacji genetycznej. U mnie podstawowe ryzyko tri 21 z racji wieku było 1:73. Po usg spadło do 1:540. Teraz po biochemii spadło jeszcze bardziej [emoji4] zresztą zobaczcie same [emoji3590]
Jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji2956][emoji3059]
K
Katijah
Gość
SuperA ja mam dobre wiadomości [emoji16]
Jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji2956][emoji3059]Zobacz załącznik 1140801
EvilDesiree
Super [emoji3590] gratulacje [emoji7]EvilDesiree gratulacje[emoji3590] Kamień z serca[emoji16]
Ja dzisiaj też po wizycie, takiej standardowej, wszystko ok u synka, krwiaków nie ma, szyjka długa, jestem szczęśliwa [emoji3526] Umówiłam się na połówkowe na 27 lipca.
reklama
K
Katijah
Gość
Super wieści dziewczynySuper [emoji3590] gratulacje [emoji7]