reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
AniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie :)
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze :)

kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze :)

Trzymam mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307]daj mi nadzieje 🥰🥰[emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji8]uda się wierze w to z całego serca

Ja mam dziś takiego dola ze nic chyba go nie przebije, załamka wszystkim po prostu taka rezygnacja jest już we mnie ta nie moc i wszystko razem wzięte dobija mnie [emoji20]

Matka natura nie dała nam za dużo tych jajeczek [emoji16][emoji16]
natura jedno, cywilizacja drugie ;) Dla mnie to odkrycie było o tyle "zabawne", że przez całe życie obsesyjnie wręcz dbałam żeby nie zajść w ciążę (a to studia, a to praca, a to facet nie ten, a to kasa, zawsze coś...) a jak już przyszło co do czego to się okazało, że zajście nie jest takie proste jak by się mogło wydawać.

reklama
natura jedno, cywilizacja drugie ;) Dla mnie to odkrycie było o tyle "zabawne", że przez całe życie obsesyjnie wręcz dbałam żeby nie zajść w ciążę (a to studia, a to praca, a to facet nie ten, a to kasa, zawsze coś...) a jak już przyszło co do czego to się okazało, że zajście nie jest takie proste jak by się mogło wydawać.

Pozostaje nam czekanie... chociaż ono staje się co raz trudniejsze. Niby mam dzieci znaczy nie niby bo je mam a to uczycie we mnie jest tak silne. Już przestaje wierzyć nawet ze się uda[emoji16]mam już przed okresowa depresje a dziś to już wszystko w czarnych kolorach widzę [emoji5]

Do góry