reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

no to sa slawy nie wszyscy z Lodzkiego ale to oni pomagaja kobietom w takich sytuacjach
Malinowski (oraz jego uczen Kurpisz chyba )
Przybycien
Dubrawski
Jerzak
jest jeszcze kilku ale nie pamietam juz nazwisk
tyle tylko ze jak do ktoregokolwiek pojdziesz to licz sie z tym ze samo przebadanie to kilka tys zl
Dzięki...
Fajtycznie ceny... Stanowią dla mnie zaporę..

reklama
no wiem ze ceny sa kosmos ale za to wszystkie badania sa robione od reki za jednym pobrnaiem
ja robilam baardzo duzo badan tylko rozlozone w czasie ale pewnie jakbym podliczyla wszystkie to pewnie tez kilka tys poszlo na wszystko a na bank te slawy daja szerszy panel

no i czasami jest dlugi czas czekania na pierwsza wizyte :( bo do nich jezdza kobiety z calej Polski

no wiem ze ceny sa kosmos ale za to wszystkie badania sa robione od reki za jednym pobrnaiem
ja robilam baardzo duzo badan tylko rozlozone w czasie ale pewnie jakbym podliczyla wszystkie to pewnie tez kilka tys poszlo na wszystko a na bank te slawy daja szerszy panel

no i czasami jest dlugi czas czekania na pierwsza wizyte :( bo do nich jezdza kobiety z calej Polski

Kurde, zebym tak miała kasę :)

Może najpierw zrobię sama jakieś badania. Muszę Was poczytać i te inne wątki jakie podalyscie.

Jednak 7 tys na poczatek nie mam :(

W sumie w domu 3 zdrowych, czwarte raczej nie mial watpliwosci co do wady.. Ale żałuję, ze nie poddalam badaniom aby sie upewnic.

Porozmawiam z M, bo jednak to wspolna decyzja. Chxialabym bardzo jeszcze raz zostac mamą. Chociaz najmłodsze daje czasem w kosc :)

wiecie ile razy ja dzisiaj mialam lzy w oczach czytajac wasze wpisy ;)

rozklejam sie :( a w miare silna bylam po ostatnim poronieniu :( :( a im blizej staran tym bardziej sie boje

Kochana strach ma wielkie oczy on będzie w nas aż do czasu urodzenia, bo każda coś przeżyła i ja wiem ze do 17 tc będę miała lek jednak teraz obiecałam sobie będę tylko dobrze myślała będę unikała stresu i wierzyła ze wszystko będzie dobrze.[emoji173]️[emoji173]️

Kurde, zebym tak miała kasę :)

Może najpierw zrobię sama jakieś badania. Muszę Was poczytać i te inne wątki jakie podalyscie.

Jednak 7 tys na poczatek nie mam :(

W sumie w domu 3 zdrowych, czwarte raczej nie mial watpliwosci co do wady.. Ale żałuję, ze nie poddalam badaniom aby sie upewnic.

Porozmawiam z M, bo jednak to wspolna decyzja. Chxialabym bardzo jeszcze raz zostac mamą. Chociaz najmłodsze daje czasem w kosc :)
Ja na twoim miejscu jezeli byla to wada genetyczna to nie robilabym zadnych badan tylko sie od razu starala.

Szukałam, szukałam i znalazłam to jak dr.pisał o tym jakie leczenie ratuje dzieciaczki jak na etapie zarodka serduszko bije za wolno. Może Ci się przyda. Bo jak u Ciebie wyczytałam że 3 ciąże nieprawidłowa praca serca to mi się przypomniało że gdzies o tym czytałam.
A gdzie mogę przeczytać o tym co pisał ten doktor.
U mnie zarodek i następna wizyta już 3 razy serce jest ale nie bije prawidłowo.
Wszystko 6-7tydzien.

wiecie ile razy ja dzisiaj mialam lzy w oczach czytajac wasze wpisy ;)

rozklejam sie :( a w miare silna bylam po ostatnim poronieniu :( :( a im blizej staran tym bardziej sie

Doskonale rozumiem, że w Twoim sercu gości strach.. ja zanim zaszłym w tą ciążę z Misiem byłam przerażona, jak zaszłam to spać nie mogłam ze stresu..jak lelarz napisał żeby szybko przyjechać po accofil to mało ducha nie wyzionęłam ze strachu ze będzie za późno...ten strach był ze mną do końca.

reklama
A gdzie mogę przeczytać o tym co pisał ten doktor.
U mnie zarodek i następna wizyta już 3 razy serce jest ale nie bije prawidłowo.
Wszystko 6-7tydzien.
To moze acvofil by pomógł bo leczenie przeciwzakrzepowe miałaś włączone, tak? Może za mała dawka clexanu? Ja zaczynałam od 0.4 a skończyłam na 0.8.

Do góry