Już za kilka dni wizyta u lekarza więc podpytam ile dokładnie mogę maksymalnie łykać żeby szybko ale i bezpiecznie uzupełnić niedoboryWit. D bardzo ważna. Ja zachodząc miałam okolo 50 a teraz okolo 80. Malutko masz bardzo. Albo zmień preparat albo zwieksz dawkę.
reklama
Ja łykałam 6-7 tys żeby uzupełnić niedobory. Dzieciom i mężowi też tak dawkuję.Już za kilka dni wizyta u lekarza więc podpytam ile dokładnie mogę maksymalnie łykać żeby szybko ale i bezpiecznie uzupełnić niedobory
Słyszałam różne teorie od lekarzy. Jeden nam mówił, że "działając" zaraz po poronieniu zwiększa się szanse zajścia inny, że lepiej poczekać cykl czy dwa. Mój kolega z pracy z żoną ma zdrowe bliźniaki z pierwszego cylku po poronieniu..Cześć Dziewczyny gratuluję fasolek pozazdrościć (oczywiście pozytywnie ). Mam do Was pytanie może głupie ale w wypisie ze szpitala nic mi nie napisali, lekarz tylko powiedział że nie trzeba wcale czekać z regneracją, wszystko jest pięknie wyczyszczone. Rzeczywiście w zasadzie prawie nic nie plamię ( bardzo delikatny cień) nic mnie nie boli, zaczełam z powrotem łykać żelazo, folian, vit d. I teraz kwestia która mnie męczy czy ja to już mogę z mężem cosik podziałać czy nie bardzo? jeśli tak to czy mam się zabezpieczać czy zdać na naturę i ona mądra sama wszystko reguluje? Poradźcie coś pliss. Do lekarza nie idę bo szkoda kasy czekam na kardiotypy i genetykę z poronienia, żeby nie iść z pustymi rękami
zadowolonaM
Fanka BB :)
To jak teraz sie ciągnęło to wlasnie owu [emoji3]
Myśle ze nie bo wcześniej tez tak miałam w samej i raczej w tedy owu była mnie teraz codziennie pobolewa brzuch
zadowolonaM
To jak teraz sie ciągnęło to wlasnie owu [emoji3]
Właśnie po owu wiec stawiam na okres
4.08 zrob test [emoji12][emoji110]
Właśnie po owu wiec stawiam na okres
zadowolonaM
Cześć Dziewczyny gratuluję fasolek pozazdrościć (oczywiście pozytywnie ). Mam do Was pytanie może głupie ale w wypisie ze szpitala nic mi nie napisali, lekarz tylko powiedział że nie trzeba wcale czekać z regneracją, wszystko jest pięknie wyczyszczone. Rzeczywiście w zasadzie prawie nic nie plamię ( bardzo delikatny cień) nic mnie nie boli, zaczełam z powrotem łykać żelazo, folian, vit d. I teraz kwestia która mnie męczy czy ja to już mogę z mężem cosik podziałać czy nie bardzo? jeśli tak to czy mam się zabezpieczać czy zdać na naturę i ona mądra sama wszystko reguluje? Poradźcie coś pliss. Do lekarza nie idę bo szkoda kasy czekam na kardiotypy i genetykę z poronienia, żeby nie iść z pustymi rękami
Poczekała bym z tym trochę niech się tam trochę zregeneruje mi .. miałaś chyba łyżeczkowanie ?? Wiec tym bardziej poczekaj troszkę.
Kasiulek 77
Powiem Ci że mnie po łyżeczkowaniu kilku lekarzy tzn w szpitalu i moja gin powiedziała że mogę od razu że szkoda cyklu ,jak uważasz ,ja czekałam do pierwszej @ i działałam ,a wyszło i tak w 4 cykluCześć Dziewczyny gratuluję fasolek pozazdrościć (oczywiście pozytywnie ). Mam do Was pytanie może głupie ale w wypisie ze szpitala nic mi nie napisali, lekarz tylko powiedział że nie trzeba wcale czekać z regneracją, wszystko jest pięknie wyczyszczone. Rzeczywiście w zasadzie prawie nic nie plamię ( bardzo delikatny cień) nic mnie nie boli, zaczełam z powrotem łykać żelazo, folian, vit d. I teraz kwestia która mnie męczy czy ja to już mogę z mężem cosik podziałać czy nie bardzo? jeśli tak to czy mam się zabezpieczać czy zdać na naturę i ona mądra sama wszystko reguluje? Poradźcie coś pliss. Do lekarza nie idę bo szkoda kasy czekam na kardiotypy i genetykę z poronienia, żeby nie iść z pustymi rękami
Aga@
Zaangażowana w BB
reklama
U nas ma być Aleksander, a mój stary chce Henio po jego tacie.
Podziel się: