reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Wit. D bardzo ważna. Ja zachodząc miałam okolo 50 a teraz okolo 80. Malutko masz bardzo. Albo zmień preparat albo zwieksz dawkę.
Już za kilka dni wizyta u lekarza więc podpytam ile dokładnie mogę maksymalnie łykać żeby szybko ale i bezpiecznie uzupełnić niedobory

reklama
Cześć Dziewczyny gratuluję fasolek :) pozazdrościć (oczywiście pozytywnie :)). Mam do Was pytanie może głupie ale w wypisie ze szpitala nic mi nie napisali, lekarz tylko powiedział że nie trzeba wcale czekać z regneracją, wszystko jest pięknie wyczyszczone. Rzeczywiście w zasadzie prawie nic nie plamię ( bardzo delikatny cień) nic mnie nie boli, zaczełam z powrotem łykać żelazo, folian, vit d. I teraz kwestia która mnie męczy czy ja to już mogę z mężem cosik podziałać czy nie bardzo? jeśli tak to czy mam się zabezpieczać czy zdać na naturę i ona mądra sama wszystko reguluje? Poradźcie coś pliss. Do lekarza nie idę bo szkoda kasy czekam na kardiotypy i genetykę z poronienia, żeby nie iść z pustymi rękami
Słyszałam różne teorie od lekarzy. Jeden nam mówił, że "działając" zaraz po poronieniu zwiększa się szanse zajścia inny, że lepiej poczekać cykl czy dwa. Mój kolega z pracy z żoną ma zdrowe bliźniaki z pierwszego cylku po poronieniu..

Cześć Dziewczyny gratuluję fasolek :) pozazdrościć (oczywiście pozytywnie :)). Mam do Was pytanie może głupie ale w wypisie ze szpitala nic mi nie napisali, lekarz tylko powiedział że nie trzeba wcale czekać z regneracją, wszystko jest pięknie wyczyszczone. Rzeczywiście w zasadzie prawie nic nie plamię ( bardzo delikatny cień) nic mnie nie boli, zaczełam z powrotem łykać żelazo, folian, vit d. I teraz kwestia która mnie męczy czy ja to już mogę z mężem cosik podziałać czy nie bardzo? jeśli tak to czy mam się zabezpieczać czy zdać na naturę i ona mądra sama wszystko reguluje? Poradźcie coś pliss. Do lekarza nie idę bo szkoda kasy czekam na kardiotypy i genetykę z poronienia, żeby nie iść z pustymi rękami

Poczekała bym z tym trochę niech się tam trochę zregeneruje mi .. miałaś chyba łyżeczkowanie ?? Wiec tym bardziej poczekaj troszkę.

Powiem Ci że mnie po łyżeczkowaniu kilku lekarzy tzn w szpitalu i moja gin powiedziała że mogę od razu że szkoda cyklu ,jak uważasz ,ja czekałam do pierwszej @ i działałam ,a wyszło i tak w 4 cyklu

Witajcie
U mnie dzisiaj 24+5 i miałam wizytę. Mały waży 813 g i bawił się pępowiną oraz brał ją do buzi ;)

Prawdopodobnie będzie Tymon, choć ja wolałabym Aleksandra , ale nikt w rodzinie więcej nie chce.
Serdecznie Was pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki :)

reklama
Witajcie
U mnie dzisiaj 24+5 i miałam wizytę. Mały waży 813 g i bawił się pępowiną oraz brał ją do buzi ;)

Prawdopodobnie będzie Tymon, choć ja wolałabym Aleksandra , ale nikt w rodzinie więcej nie chce.
Serdecznie Was pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki :)
U nas ma być Aleksander, a mój stary chce Henio po jego tacie.

Do góry