reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Moja koleżanka przy trzeciej cesarce miała podwiązane jajniki. Jeszcze w trakcie ciąży ustaliła to ze swoim lekarzem prowadzącym. Nie chcial sie zgodzic ale uargumentowala swoja prosbe zagrożeniem jej życia i zdrowia na wypadek kolejnej ciazy. Przyznał jej rację.
Pamiętam jak przy pierwszym cc, lekarka mówiła, że po drugim cc, to już koniec, za duże ryzyko, dlatego mam stresa, choć mam koleżanki po 3 cc. Warto porozmawiać z lekarzem

reklama
Pamiętam jak przy pierwszym cc, lekarka mówiła, że po drugim cc, to już koniec, za duże ryzyko, dlatego mam stresa, choć mam koleżanki po 3 cc. Warto porozmawiać z lekarzem
Mój lekarz po drugiej cesarce powiedział, że blizna wewnętrzna w porządku i nie widzi żadnych przeciwwskazań do trzeciej. Tyle że po roku. No więc odczekalismy rok i ta dam...wogóle się nie stresuję. Może podejdę do 4....

Przepraszam kochane
Wczoraj wróciłam dopiero z tego sor cała noc tam byłam bo nikt czasu nie miał ponoć był jeden ortopeda na cały szpital!
O 2 robili mi tk noga tragiczna zmiażdżone kości nie nadają się do operacji w tym
Stanie założyli orteze ma się zrosnąć tak jak jest i czekać pod opieka ortopedy jeśli będzie ból i będę mieć problemy z chodzeniem to operacje zrobią spojenie kości lub gdyby zle kości się zrosły .. może tez być tak ze będzie ok czas pokaże.
Spałam cały dzień po tych lekach od nich
Beta wyszła 0 wiec nikt nie traktował ze mogę być w ciąży zreszta ja tez już nie. Pan doktor wiedząc z historii ze jestem uczulona na pyralginę zlecił mi ja podać na szczęście przeczytałam jego zlecenie i głupio mu było ... tak robi zmęczenie ale gdybym dostała ta kroplówkę to mieli by większy problem niż moja noga.
Śmieszy mnie to ze w piątek na rtg nic nie było widać ze złamana a w pon tak? Lekarz z rannego dyżuru myślał ze spadło mi 50 kg na stopę także wyobraźcie sobie jaki miał mam :( ciąża chyba musi poczekać bo jak? Z chora Noga się nic nie da, teraz tez się nie udało ... może jak minie termin mojego porodu który miał być wszystko wróci do normy ??? Oczywiście będę czytać i zaglądać a nawet i pisać z wami ..
noga boli okropnie ból porodowy wydaje się lżejszy :)
Zdrowiej nam tu i zdawaj relacje

Dziewczyny noga mnie tak boli :( już nie wiem co robić ?? Jakby opisać wam to
Jest taki jakby kości się paliły jakby łamanie powstawało od początku.. jakbym miała 3 fazę porodu st :( ciężko ułożyć wczoraj zdjęłam na chwilkę orteze żeby się umyć bo po tym siedzeniu w szpitalu czułam się fatalnie i mąż mi założył i od tego momentu boli nie wiem czy za lekko czy za mocno mam ??? Założone . W piątek jadę do ortopedy prywatnie poproszę żeby mi sam pozapinal i nauczył może zapisze mi silne prochy przeciw bólowe

reklama
Przepraszam kochane
Wczoraj wróciłam dopiero z tego sor cała noc tam byłam bo nikt czasu nie miał ponoć był jeden ortopeda na cały szpital!
O 2 robili mi tk noga tragiczna zmiażdżone kości nie nadają się do operacji w tym
Stanie założyli orteze ma się zrosnąć tak jak jest i czekać pod opieka ortopedy jeśli będzie ból i będę mieć problemy z chodzeniem to operacje zrobią spojenie kości lub gdyby zle kości się zrosły .. może tez być tak ze będzie ok czas pokaże.
Spałam cały dzień po tych lekach od nich
Beta wyszła 0 wiec nikt nie traktował ze mogę być w ciąży zreszta ja tez już nie. Pan doktor wiedząc z historii ze jestem uczulona na pyralginę zlecił mi ja podać na szczęście przeczytałam jego zlecenie i głupio mu było ... tak robi zmęczenie ale gdybym dostała ta kroplówkę to mieli by większy problem niż moja noga.
Śmieszy mnie to ze w piątek na rtg nic nie było widać ze złamana a w pon tak? Lekarz z rannego dyżuru myślał ze spadło mi 50 kg na stopę także wyobraźcie sobie jaki miał mam :( ciąża chyba musi poczekać bo jak? Z chora Noga się nic nie da, teraz tez się nie udało ... może jak minie termin mojego porodu który miał być wszystko wróci do normy ??? Oczywiście będę czytać i zaglądać a nawet i pisać z wami ..
noga boli okropnie ból porodowy wydaje się lżejszy :)
Ojej takie rzeczy się porobiły? Kurcze strasznie mi przykro.. mam nadzieję że noga zrośnie sie sama i nie trzeba bedzie robić zespolenia. Odpoczywaj, noga do góry.

Do góry