zadowolonaM
Fanka BB :)
Było by cudownieDziewczyny tu ostatnio taki baby boom że musi Wam się się udać trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było by cudownieDziewczyny tu ostatnio taki baby boom że musi Wam się się udać trzymam kciuki
O proszę [emoji123]trojmiasto gora [emoji1787]Rezerwowalam wizyte w akademii na poczatku kwietnia i na wrzesien dopiero. Cora dzielnie od 6 tyg na diecie tylko buntuje sie na warzywa ze w takiej ilosciTy jesteś z Trójmiasta? Ja tez my byłyśmy teraz w copernikusie w szpitalu i dostałam skierowanie do Akademi do poradni .. i tez już 2 dzień diety.
Haha moja uwielbia warzywa ale nie każde może ... dostałam w szpitalu przykładowa dietę ale wybiorę się teraz do dietetyka tylko muszę poszukać dobrego po szkole medycznej najlepiej i będziemy walczyć mogła by pogoda trochę się zmienić żeby trochę ruchu miała więcej . A ile twoje córcia ma lat? Moja 10 to najmłodsza.O proszę [emoji123]trojmiasto gora [emoji1787]Rezerwowalam wizyte w akademii na poczatku kwietnia i na wrzesien dopiero. Cora dzielnie od 6 tyg na diecie tylko buntuje sie na warzywa ze w takiej ilosci
no wlasnie my takie ostatnie sierotki zostalysmy na watkuDziewczyny tu ostatnio taki baby boom że musi Wam się się udać trzymam kciuki
Marzenia dają mi siłę do walki z codziennością.Dziewczyny tu ostatnio taki baby boom że musi Wam się się udać trzymam kciuki
Tak bym chciała by Tobie się udało no i reszcie też oczywiścieMarzenia dają mi siłę do walki z codziennością.
Jednak nie każdemu jest pisane bycie mamą po 40stce. Próbuje to zaakceptować, ale co będę ukrywać - jest ciężko.
Pozdrowienia dla Was wszystkich starających się i szczęśliwych zafasolkowanych
Będzie dobrze , mamy macicę i jajeczka Potrzebują trochę więcej czasu aby być zdrowe i silne, także czekamyno wlasnie my takie ostatnie sierotki zostalysmy na watku
mam nadzieje ze w koncu sie uda
Będzie dobrze , mamy macicę i jajeczka Potrzebują trochę więcej czasu aby być zdrowe i silne, także czekamy