Może za jakiś czasnormalnie coraz gorzej jestem do dalszych staran nastawiona wczoraj zauwazylam ze mi siara z piersi wycieka po otatnich wydarzeniach wiec pewnie z prolaktyna mam jeszcze problem
mam chwile zwatpienia bo moze to wszystko co teraz sie dzieje pokazuje ewidentnie ze juz starczy ze wiecej nie powinnam sie starac ..
reklama
annauelle
Fanka BB :)
Nie martw sie bo ja tez cos czuje ze juz nic z tego nie bedzie....teraz po progesteronie mam taką jazde ze soba ze szok...normalnie coraz gorzej jestem do dalszych staran nastawiona wczoraj zauwazylam ze mi siara z piersi wycieka po otatnich wydarzeniach wiec pewnie z prolaktyna mam jeszcze problem
mam chwile zwatpienia bo moze to wszystko co teraz sie dzieje pokazuje ewidentnie ze juz starczy ze wiecej nie powinnam sie starac ..
Dziękuję. U mnie leci 22 tydzień i dostałam w końcu pozwolenie żeby do kościoła pojechać więc jestem podekscytowanaPiekne zyczenia dziekuje I nawzajem.Jak sie czujesz?Ty ktory juz tydzien?
Kasiulek 77
Część dziewczynki ,zdrowych i spokojnych Świąt
Witam się z nad sałatki ,i nieco spuchnięta ,myślę w co ją się wcisne dziś brzucha tak wielkiego to chyba nie miałam we wcześniejszych ciążach
Kochane wszelkiej pomyślności ,zwlasza dla staraczek ,obyście jak najszybciej dołączyły do grona ciężarnych czterdziestek
Witam się z nad sałatki ,i nieco spuchnięta ,myślę w co ją się wcisne dziś brzucha tak wielkiego to chyba nie miałam we wcześniejszych ciążach
Kochane wszelkiej pomyślności ,zwlasza dla staraczek ,obyście jak najszybciej dołączyły do grona ciężarnych czterdziestek
znadziejami
Chrząszczyk 1
Spokojnego świętowania w rodzinnym gronie[emoji4]
reklama
Kasiulek 77
Zrób sobie okład ,pij dużo wody ,w razie w można Apap ,choc wiadomo im mniej chemii tym lepiejGłowa mnie dziś boli (czoło)
Podziel się: