Ja wiem ,ze nie ma o czym pisac niekiedy ,ale by tu istnialysmy to musimy pisac o przyslowiowej dupie marynieja nie mam o czym pisac jetsem w zawieszeniu dopoki nie zrobie wszystkich badan ale metformine grzecznie lykam dieta i spacery i -5 kg na konce wiec jestem zadowolona
reklama
Nawet do przezycia ale mam motywacje. Tylko zaraz swieta wiec pewnie juz tak ladnie nie bedzieBabydust winszuje spadku wagi .Dieta rygorystyczna?
zadowolonaM
Fanka BB :)
Tak.. mieszka tam moja teściowa i szwagierka no i ona robi chrzciny ...Magda,a ty do rodziny wyjezdzasz ?
Kochane życzę Wam dobrego czasu świąt Wielkiej Nocy, udanych rodzinnych spotkań, błogosławieństwa Jezusa Zmartwychwstałego.
Życzę też cudu nowego życia dla każdej pragnącej wiosny w sercu dla wszystkich nas trzymajcie się cieplutko.
Życzę też cudu nowego życia dla każdej pragnącej wiosny w sercu dla wszystkich nas trzymajcie się cieplutko.
Piekne zyczenia dziekuje I nawzajem.Jak sie czujesz?Ty ktory juz tydzien?Kochane życzę Wam dobrego czasu świąt Wielkiej Nocy, udanych rodzinnych spotkań, błogosławieństwa Jezusa Zmartwychwstałego.
Dla Ciebie tez to co najlepsze no I wiadomo by nareszcie sie udalo to dla Was wszystkich,ktore tego pragnaDziewczyny , życzę pogodnych i spokojnych Świąt a przede wszystkim, dla starających się tego cudu życia, cierpliwości i wiary, dla noszących dzidziusia nudnej ciąży i zdrówka .
reklama
normalnie coraz gorzej jestem do dalszych staran nastawiona wczoraj zauwazylam ze mi siara z piersi wycieka po otatnich wydarzeniach wiec pewnie z prolaktyna mam jeszcze problem
mam chwile zwatpienia bo moze to wszystko co teraz sie dzieje pokazuje ewidentnie ze juz starczy ze wiecej nie powinnam sie starac ..
mam chwile zwatpienia bo moze to wszystko co teraz sie dzieje pokazuje ewidentnie ze juz starczy ze wiecej nie powinnam sie starac ..
Podziel się: