reklama
Tojaka no radze sobie jakos a co mam zrobic wzielam sie ostro za badania i siebie
czekam na krwawienie, w zeszlym miesiacu rozpoczelo sie 6 dni po tym jak zaczelam plamic i beta zaczela spadac. a teraz jestem juz 5 dni i na razie cisza .
zrobilam badania immunologiczne oraz wlasnie dostalam metformine na insulinooporonosc , malz w sobote ma badanie nasienia.
czekam na krwawienie, w zeszlym miesiacu rozpoczelo sie 6 dni po tym jak zaczelam plamic i beta zaczela spadac. a teraz jestem juz 5 dni i na razie cisza .
zrobilam badania immunologiczne oraz wlasnie dostalam metformine na insulinooporonosc , malz w sobote ma badanie nasienia.
Angel12
Zaangażowana w BB
Dzielna dziewczynaTojaka no radze sobie jakos a co mam zrobic wzielam sie ostro za badania i siebie
zadowolonaM
Fanka BB :)
Hej kochane u mnie lipa 35 dc biorę duphaston i nic nie widać @ nie słychać nawet kurczę moj organizm szaleje chyba! Cycki mi trochę nabrzmiały i sutki bolą brzuch pobolewa jak na @ ale on od 2 tyg tak ma mokro w majtkach tylko to nie @ ani kropla nawet krwi tylko ten biały śluz kurde mdli mnie objawy okresowe ale go brak. Matko wszystko się zepsuło we mnie
Babydust trzymaj się kochana dobre podejście masz i super ze tak robisz i myślisz .Ja już czasem nie wiem co myśleć dlaczego tak mi ogłupiał ten moj organizm ??
Babydust trzymaj się kochana dobre podejście masz i super ze tak robisz i myślisz .Ja już czasem nie wiem co myśleć dlaczego tak mi ogłupiał ten moj organizm ??
Magda mama ja tez mam czasami takie mysli ... ze przeciez 4 lata temu urodzilam ostatnie dziecko to nie tak dawno i co sie stalo ze teraz moj organizm odrzuca zarodki moze daje mi do zrozumienia ze juz starczy ? ze nie powinnismy miec juz wiecej dzieci bo cos bedzie nie tak
na razie nic nie planuje. robie badania i bede decyodwac co dalej jak juz bede miala wyniki
na razie nic nie planuje. robie badania i bede decyodwac co dalej jak juz bede miala wyniki
zadowolonaM
Wiem co czujesz i rozumie cie .. nie wiem o co chodzi nie potrafię napisać ci nic mądrego nasz organizm sam decyduje a my nie potrafimy nic zrobić ?? Może badania coś wskażą u ciebie a jak u ciebie progesteron wyglada?Magda mama ja tez mam czasami takie mysli ... ze przeciez 4 lata temu urodzilam ostatnie dziecko to nie tak dawno i co sie stalo ze teraz moj organizm odrzuca zarodki moze daje mi do zrozumienia ze juz starczy ? ze nie powinnismy miec juz wiecej dzieci bo cos bedzie nie tak
zadowolonaM
No tak racja to powinno trzymać kurczę a co na to mówi lekarz ??Magda w sumie bez znaczenia jak wyglada bo 2 dni po owu biore duphaston wiec nawet jakby lipnie wyszedl to suplementacja by pomogla
no kazala zrobic badania immuno .. na zespol antyfosfolipiodowy
bo ja zachodze w ciaze natychmiast ... prawie od myslenia tylko a po tygodniu czyli w 5tc beta przestaje rosnac wiec cos z implantacja ..w listopadzie ciaze utrzymalam do 8tc ale w 6 tc zaczelam plamic i dowiedzialam ze beta zle rosla mialam tylko 500 jed a po 2 dniach tylko 700
bo ja zachodze w ciaze natychmiast ... prawie od myslenia tylko a po tygodniu czyli w 5tc beta przestaje rosnac wiec cos z implantacja ..w listopadzie ciaze utrzymalam do 8tc ale w 6 tc zaczelam plamic i dowiedzialam ze beta zle rosla mialam tylko 500 jed a po 2 dniach tylko 700
reklama
wisna
Przepraszam! Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę! Gratulacje! Który to tydzień?O mnie zapomniałaś
Podziel się: