trzymam kciuki !! daj znac od razu oby bylo dobrze !!Dziś z nerwów to głowa mnie boli. Wiecie kiedyś nie było badań bhcg, usg robili dopiero gdzieś koło 8 tygodnia i tak się człowiek tym wszystkim nie stresował. Jakoś tak spokojniej chyba było
reklama
Pewnie że spokojniej..jak zaszłam w ciążę to nie zastanawiałam się czy donoszę- to było oczywiste. dopiero wiele lat później przekonałam się jak bardzo byłem w błędzie.Dziś z nerwów to głowa mnie boli. Wiecie kiedyś nie było badań bhcg, usg robili dopiero gdzieś koło 8 tygodnia i tak się człowiek tym wszystkim nie stresował. Jakoś tak spokojniej chyba było
Piękna beta trzymam kciuki za dzisiejszą.
Witaj Agnieszko. Gratulacje rozgość się i pisz co u Ciebie.Chciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Mam na imię Agnieszka i w tym roku kończę 46 lat. Obecnie jestem w 6+6 tc nieplanowanej ciąży. Bety nie robiłam, a planowane pierwsze usg bedę miała w 8 tc, czyli 25.03
Cieplutko pozdrawiam
brumba troche mi dalas nadzije swoim postem ...
piersi mrowia, sluzu duzo i znalazlam wykres temperatur jak staralam sie o syna i w cyklu jak zaszlam wykres wyglada prawie identycznie jak teraz, w tych samych dniach spadki i wzrosty temperatur :O :O
a dzisiaj ostatni dzien duphastonu .. swir level master haha
piersi mrowia, sluzu duzo i znalazlam wykres temperatur jak staralam sie o syna i w cyklu jak zaszlam wykres wyglada prawie identycznie jak teraz, w tych samych dniach spadki i wzrosty temperatur :O :O
a dzisiaj ostatni dzien duphastonu .. swir level master haha
Witamy Cię serdecznieChciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Mam na imię Agnieszka i w tym roku kończę 46 lat. Obecnie jestem w 6+6 tc nieplanowanej ciąży. Bety nie robiłam, a planowane pierwsze usg bedę miała w 8 tc, czyli 25.03
Cieplutko pozdrawiam
Witamy serdecznie i z całego serca gratulujemy!!!! Odzywaj się, wszystkie pozytywne informacje dają nadzieję każdej z nas, a wszystkie lęki raźniej przepracować razem! Trzymamy kciuki za szczęśliwą i nudną ciążę!Chciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Cieplutko pozdrawiam
Angel12
Zaangażowana w BB
Super wieści Wszystkim zafasolkowanym dużo zdrówka A nam staraczkom cierpliwości i optymizmu
Ja po wczorajszym podglądaniu mam 2 pęcherzyki jeszcze anatralne...także dostałam większą dawkę Dhea, bo muszą być wypasione jak mówi dr.....i czekamy do @.
A tak już bym chciała .....
Ja po wczorajszym podglądaniu mam 2 pęcherzyki jeszcze anatralne...także dostałam większą dawkę Dhea, bo muszą być wypasione jak mówi dr.....i czekamy do @.
A tak już bym chciała .....
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Witaj Aga@ i spokojnej ciazy Ci zycze[emoji4]
Chciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Cieplutko pozdrawiam
Simona2013
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, Mam juz wyniki. Z poniedziałku bhcg 21364 z dziś 33210 i dalej nie wiem skąd te krwawienia . Z jednej strony jestem szczęśliwa z drugiej ogromny strach . Gin mi odpisała ze wyniki są ok i ze widzimy się za tydzień na usg.
reklama
Fantastycznie trzymam kciuki dalejDziewczyny, Mam juz wyniki. Z poniedziałku bhcg 21364 z dziś 33210 i dalej nie wiem skąd te krwawienia . Z jednej strony jestem szczęśliwa z drugiej ogromny strach . Gin mi odpisała ze wyniki są ok i ze widzimy się za tydzień na usg.
Podziel się: