Fantastyczne wiesci. Oby już do konca ciazy na spokojnie !No więc dziewczyny, po wczorajszym usg jest zarodek ,ruchy zarodka widoczne, czynność serca widoczna, miarowa. Mam luteinę dopochwowo, zastrzyki w brzuch i od razu dostałam zwolnienie, bo pracuję w przedszkolu. Lekarz powiedział, że nie ma co ryzykować. Pozdrawiam
reklama
I jak beta z wczoraj?Dzieki, staram się. Ja według miesiączki 5 i 4 d. Gdyby nie te krwawienia i plamienia teraz to może bym tak się nie denerwowała. Jutro zobaczymy co wyjdzie z bhcg .
Simona2013
Zaciekawiona BB
I jak beta z wczoraj?
Z wczoraj 21 tys ale najważniejsza jutrzejsza, będę wiedzieć jutro koło 16 bo dopiero będą wyniki z rana.
Simona2013
Zaciekawiona BB
Dziś z nerwów to głowa mnie boli. Wiecie kiedyś nie było badań bhcg, usg robili dopiero gdzieś koło 8 tygodnia i tak się człowiek tym wszystkim nie stresował. Jakoś tak spokojniej chyba było
Aga@
Zaangażowana w BB
Chciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Mam na imię Agnieszka i w tym roku kończę 46 lat. Obecnie jestem w 6+6 tc nieplanowanej ciąży. Bety nie robiłam, a planowane pierwsze usg bedę miała w 8 tc, czyli 25.03
Cieplutko pozdrawiam
Mam na imię Agnieszka i w tym roku kończę 46 lat. Obecnie jestem w 6+6 tc nieplanowanej ciąży. Bety nie robiłam, a planowane pierwsze usg bedę miała w 8 tc, czyli 25.03
Cieplutko pozdrawiam
Bo my teraz za mądre jesteśmy jednak kiedyś pewnych rzeczy się nie wiedzialoDziś z nerwów to głowa mnie boli. Wiecie kiedyś nie było badań bhcg, usg robili dopiero gdzieś koło 8 tygodnia i tak się człowiek tym wszystkim nie stresował. Jakoś tak spokojniej chyba było
Simona2013
Zaciekawiona BB
Chciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Cieplutko pozdrawiam
Witaj Agnieszko, gratulacje
dokladnie jak porownuje moje starania o 1 ciaze i cala pierwsza ciaze mimo ze z problemami to po prostu luz blues . do glowy mi nie przyszlo ze cos moze pojsc nie tak choc hcg mialam robione ale na zlecenie lekarza a nie bo mi sie tak chcialo ale internet mialam na modem jesli pamietacie wiec nie siedzialam w nim tak czesto haha co mi na zdrowie wyszlo a teraz kazda drobna watpliwosc i juz google odpaloneDziś z nerwów to głowa mnie boli. Wiecie kiedyś nie było badań bhcg, usg robili dopiero gdzieś koło 8 tygodnia i tak się człowiek tym wszystkim nie stresował. Jakoś tak spokojniej chyba było
reklama
Witaj musze powiedziec ze takie nieplanowane niespodzianki mimo ze przewracaja dom do gory nogami to i tak chyba mniej strsujace niz takie starania latami i obserwowanie siebieChciałabym się przedstawić, bo od pewnego czasu Was podczytuję.
Cieplutko pozdrawiam
trzumam kciuki za twoje usg serduszko juz powinno byc widac