moje dzieciaki też szybko zaczęły mówić, córa na 1,5 roku zaczynała już budować zdania i miała naprawdę zaskakująco duży zasób słów a ten gapcio mały nic [emoji16] od dwóch dni za to każde zdanie zaczyna od: mama!!! po czym następuje długa wypowiedź (po japońsku chyba? [emoji1]), dwie sekundy ciszy i znowu: mama!! i nawijka [emoji23] strasznie śmiesznie mu to wychodzi a gęba to mu się cały dzień nie zamyka [emoji1]
my jedzeniowo wszystko ale z umiarem, młody jest alergikiem więc jajek, orzechów, kakao etc. staramy się unikać
teraz na przykład straciliśmy czujność na chwilę bo tak już było dobrze, że dostał w sobotę dwa kęsy jajecznicy, jakiś jogurt truskawkowy i gryza kanapki z miodem i tak go wysypało, że dzisiaj galopem do pediatry lecieliśmy
pani doktor stwierdziła, że to typowa alergia pokarmowa i młody przechodzi na ścisłą dietę [emoji849]
ech... jak nie urok to.... [emoji57]
@Maja75 super!!! gratulacje!!! [emoji16][emoji16][emoji16] trzymam kciuki! ja przed ciążą i na początku byłam w fatalnym stanie psychicznym (chyba nawet tu się wyżalałam), ale z czasem się uspokoiłam i zaczęłam wszystko widzieć w jaśniejszych barwach [emoji6] na końcówce już było ok, a kupowanie ciuszków i wybieranie mebelków to już w ogóle sama przyjemność i super terapia odstresowująca [emoji1] będzie dobrze [emoji106][emoji106][emoji106]