Rozumiem.. Ale to ta endometrioza była tym czynnikiem przez który podjęliście takie smutne decyzje? Jeśli to zbyt trudne i nie chcesz tego tematu zgłębiać to zrozumiem..Wiesz dużo pisania jeśli chodzi o zabieg. Ogólnie wszystko dobrze tylko stwierdzono mi dodatkowo endometriozę. Nie ukrywam, że było ciężko ale chyba bardziej psychicznie niż fizycznie.
Miłego dnia
reklama
znadziejami
Fanka BB :)
Szczerze to po zabiegu i informacjach co tam miałam i co jeszcze pozostało posypałam się psychicznie. Chodzę na terapię i zażywam leki. Mam dni, że bardzo myślę o ciąży a mam też takie, że jest to dla mnie ciężkie, bo nie wiem czy mam tyle siły na dalszą walkę. Lekarze dają nikłe szanse na ciążę. Jak na razie muszę sobie to wszystko poukładać.Rozumiem.. Ale to ta endometrioza była tym czynnikiem przez który podjęliście takie smutne decyzje? Jeśli to zbyt trudne i nie chcesz tego tematu zgłębiać to zrozumiem..
znadziejami
Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkęByłam beta 4235,2 w macicy jest
Chrząszczyk 1
[emoji122][emoji123]i tak trzymać.Byłam beta 4235,2 w macicy jest
znadziejami
@Kasiulek 77 i Tobie gratuluję ciąży (teraz dopiero przeczytałam), ale u Ciebie to już za pewne brzuszek widać
5th_avenue
Byłam beta 4235,2 w macicy jest
To super wiadomości [emoji846] gratulacje i powodzonka [emoji256]
reklama
Kasiulek 77
Oj widać widać to już arbuz jest@Kasiulek 77 i Tobie gratuluję ciąży (teraz dopiero przeczytałam), ale u Ciebie to już za pewne brzuszek widać
Podziel się: