reklama
Gratulacje!!!! Z całego serca!
Boże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Przeczytaj ulotkę. Prawdopodobnie musisz odstawićBoże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
Przeczytaj ulotkę. Prawdopodobnie musisz odstawić
Dasz radę!!!! Jesteś teraz szczęśliwa!!! Spełniasz przecież swoje największe marzenie!!! Jestem pewna! Wszystko jest w naszej głowie! Pamiętaj! Siła jest kobietą!!!No odstawiłam ,a dziś panika jak ja dam radę z tą nerwica.Taki spokój miałam
Na razie to jestem w rozsypceMaju Kochana Ogromne Gratulacje !!!! ciesze sie Kochana ze chociaz Tobie z nas weteranek sie udało trzymaj sie zdrowo a ta nerwica...moze teraz sie jakos wyciszy...
5th_avenue
Fanka BB :)
W ogóle nie mam smaku nie chce mi się jeść.Wiem muszę .Miała tak któraś?
@Maja75 gratulacje [emoji4] to tylko potwierdza ze ciąża zawsze potrafi zaskoczyć, nawet te z nas które się o nią starają [emoji6] leki czytałam ze już skonsultowałaś, nie znam się na nich ale zapewne najlepiej stopniowo je odsunąć.
Co do jedzenia to spokojnie, póki co nie musisz się do niczego zmuszać, to dopiero początek i potrzeby Maleństwa są niewielkie. Odpoczywaj i się wysypiaj przede wszystkim, to na pewno Ci się przyda.
Mnie już niewiele zostało, do terminu porodu niecały miesiąc, podczytuje Was ale denerwuję się już wyczekiwaniem...
Chrząszczyk 1
Gratulacje[emoji4]Boże dziś test dwie krechy ,a ja tabletki na nerwice zaczęłam brać ,ale jestem w szoku
reklama
Chrząszczyk 1
Na Twoim miejscu wstrzymalabym się do wizyty lekarza z tymi lekami.No właśnie dziś nie wzięłam i nie wiem co mam zrobić biorę je od czwartku.Czy je odrzucić bo one jeszcze nie zaczęły działać
Podziel się: