reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej nigdy bym nie pomyslała ze będę się logować na takim forum. Mam 44lata i dwie kreski na teście ,hcg 6513 i w usg pusty pęcherzyk .Jestem przerazona i boje się okropnie .W sobotę mam wizytę u gina .Czy są tu kobiety w podobnej sytuacji?

w lutym skoncze 44... :( ale moja mama mówi ze tez miała wczesnie...
Kochana, tylko bez załamki, ja miałam to samo w lipcu zeszłego roku w wieku 42 lat , kiedy odstawiłam antyki, bo chcieliśmy dzidzię...a lekarka do mnie po wynikach ma pani meno...jakbym w twarz dostała...i pytanie jak gdzie kiedy...panika i totalne załamanie...i po wspomagaczach clo i dupek ruszyło do akcji, wyniki miałam idealne wprawdzie przez chwilę, ale wiem , że nie wszystko stracone i trzeba działać. Pozdrawiam

Hej nigdy bym nie pomyslała ze będę się logować na takim forum. Mam 44lata i dwie kreski na teście ,hcg 6513 i w usg pusty pęcherzyk .Jestem przerazona i boje się okropnie .W sobotę mam wizytę u gina .Czy są tu kobiety w podobnej sytuacji?
Chyba nie....ale nie martw się na zapas. Na innych forach wiele razy czytałam, że któraś miała pusty pęcherzyk i skierowanie na łyżeczkowanie , a przed zabiegiem okazywało się, że bije serduszko :) także spokojnie czekaj. Beta powinna przyrastać co 2 dni , jeśli zaczyna spadać to wtedy jest problem...

Kasiulek jak tam?
Cześć kochana i wszystkie małolaty :)wyglada że wszystko w porządku ,leci już 19 tydzień ,na 100% dziewczynka ;)czwarta :-Dale cieszę się bardzo a mój chlop oszalał na jej punkcie ,wózki ogląda i takie tam ,ja jeszcze nie mam fazy na to .
Kochane nie poddawajcie się ,dopóki są jajniki i działają ,nawet jeśli słabiej ale działają to jest szansa ,wiem jak to się czeka i liczy że @nie przyjdzie a potem rozczarowanie ,ale warto wierzyć i cieszyć się seksem bez zabezpieczeń ,starajcie się odciągnąc jakos uwagę od tylko jednego tematu ,wiem że to nie łatwo ale ciężko żyć tylko jednym a życie ucieka ,także bawcie się ,korzystajcie z życia a jak ma być dzidziuś to będzie , najważniejsze że wszystkie z tego co pamiętam mamy już dzieci i tym trzeba się cieszyć i docenić ,wielu tu się udało już i wkrótce dołączycie po kolei do ciężarówek , tego Wam z całego serca życzę :tak:

A który to tydzień ? Kiedy bylo USG a kiedy beta ? U mnie w tej ciąży w 5t4d był sam pęcherzyk a za tydzień już zarodek z serduszkiem

reklama
Do góry