Hejka Kochane a ja od soboty czekam na @ która jakos nie chce sie nadal pojawic i ani widu ani słychu....
A test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka Kochane a ja od soboty czekam na @ która jakos nie chce sie nadal pojawic i ani widu ani słychu....
Kochana , ja myślę, że Tobie może szybko pomóc Dauphaston i Clostylbegyt, masz dobre wyniki. Mi przy totalnie słabych ruszyły znowu jajniki wprawdzie na krótko i teraz wiem , że nie mam już czasu na czekanie czy znowu się ruszą czy nie. Także pobecz i spróbuj z tymi lekami. PozdrawiamHeh Maja robiłam w niedziele i nic... cos czuje ze u mnie jednak juz menopauza....
Rozmawiałam w Pl z kolezanką iw moim wieku i mowila ze ona juz dwa lata po jest....a miała wyniki tez ok i z badan nie wyszło ze wogóle miała juz menopauze...
U mnie pomimo tego ze @ nie przyszła to normalnie sama nie wiem juz co myslec...zwolniłam tempo pracy...byłam na urlopie...wyniki badan sa ok...a kurde beczec sie chce....i juz sama nie wiem czy dalej sie starac czy poprostu pogodzic sie z tym co jest...mąz nie odpuszcza staran i nie dopuszcza do mysli ze to juz chyba za pozno....
Taaa tylko skad ja mam te leki wziac???? tutaj lekarze mi nie zapisza tego a do gina sie dostac to cud...Kochana , ja myślę, że Tobie może szybko pomóc Dauphaston i Clostylbegyt, masz dobre wyniki. Mi przy totalnie słabych ruszyły znowu jajniki wprawdzie na krótko i teraz wiem , że nie mam już czasu na czekanie czy znowu się ruszą czy nie. Także pobecz i spróbuj z tymi lekami. Pozdrawiam
Taaa tylko skad ja mam te leki wziac???? tutaj lekarze mi nie zapisza tego a do gina sie dostac to cud...
Brałam caly czas ovarin i witaminy...
No tak... a nie ma tam jakiegoś polskiego lekarza, który by Ci wypisał receptę?Taaa tylko skad ja mam te leki wziac???? tutaj lekarze mi nie zapisza tego a do gina sie dostac to cud...
Brałam caly czas ovarin i witaminy...
Kochana jakbys dała rade mi te leki przesłac byłbym mega wdzeczna...oczywiscie zapłace i za leki i za przesyłkeNa wątkach o ivf dziewczyny często sprzedają, wejdź i popytaj. Ja mam na jeden cykl wiec jak coś mogę Ci wysłać!
Mamy polska klinike ale czas oczekiwania na samą wizyte spory, bo tutaj niestety wszystkie Polski sie tam leczą...No tak... a nie ma tam jakiegoś polskiego lekarza, który by Ci wypisał receptę?