reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny a czytalyscie o kuracji LDN ? Poczytajcie ... wiem , ze w wielu przypadkach nieplodnosci pomogla.
Ja ja stosowalam na sibo, akurat podczas niej wpadlismy a mam 42 lata , maz ma prawie11 lat wiecej !!!!
Nie jest to ogolnie stosowane leczenie , raczej niewielu lekarzy stosuje, nie ucza o niej w szkole. Kontrowersyjna na wiele chorob ale bedac w grupie osob na tym leku , powiem wam , ze efekty nie raz zaskoczyly lekarzy.

Napiszesz coś więcej? Co to? Jak działa itd?

Kochana jakbys dała rade mi te leki przesłac byłbym mega wdzeczna...oczywiscie zapłace i za leki i za przesyłke :)

Nie ma Słońce problemu, daj adres to wysle!

reklama
Hej nie tyle że się zapomniało ,tylko jak ktoś przestanie się udzielać to myślę że już tu nie wchodzi.Więc teraz o Tobie nie będę zapominać .
Tak samo brumba ciekawe czy dalej się starasz?
Zoja ,a Tobie lekarz nie mówi że późno?Długo się starasz ?Bo nie pamiętam .Ja jakoś nie umiem trafić na lekarza ,który by temat ciąży u mnie traktował poważnie.
Mój lekarz jest super, wyrozumiały i chodzę na NFZ. Wczoraj byłam i dał mi receptę na lek na stymulację. Więc będziemy próbować. Powiedział, że widzimy się za dwa miesiące w ciąży Tamtym razem chodziłam prywatnie i wydaje mi się, że lekarz traktował pacjentki jak kolejną kasę. Mówił, że bym nie próbowała już zachodzić w ciążę.

Ah Kochane zrobilam dzisiaj test i nic....nie powiem ale sie troche załamałam...kurcze jesli to menopauza to ....
słyszałam o dziewczynach, które przez kilka miesięcy nie miały miesiączki z powodu menopauzy, a później wpadały!!! Menopauza to proces, wieloletni, nie dzieje sie z dnia na dzień czy z cyklu na cykl.

reklama
Do góry