zadowolonaM
Fanka BB :)
To prawda nie powinno sie słuchać i nie przejmowałam sie, ale teraz kiedy z każdej strony mi coś sie wali to jeszcze te teksty .. a może zastanów sie czy tego chcesz ?? No tak jest szansa na poronienie! Jakis koszmar! Z córka najstarsza straciłam kontakt nie dlatego ze ciąża ale strasznie mnie zawiodła od czasu mojego stanu nie była u mnie i tez powiedziała ze ten wiek nie ma co sie dziwić ze tak mam przykre trochę bo ja urodziłam mając 17 lat i tez nie musiałam jednak byłam odpowiedzialna. Ech dziewczyny straszny dzień mam płacze cały dzień , może to hormony, serce mi pęka ze na własne dziecko liczyć nie moge zdjęta tak obojętna, i nie wiem gdzie popełniłam błąd ?
Do tego bolii mnie ucho, jest mi słabo taki odlot mam. Najgorszy mój okres te dwa tyg tragiczny.
A czy na te prenatalne badania muszę być nadczo? Czy nie? Chociaż ja przez nerwy i tak nic nie moge jeść.
Do tego bolii mnie ucho, jest mi słabo taki odlot mam. Najgorszy mój okres te dwa tyg tragiczny.
A czy na te prenatalne badania muszę być nadczo? Czy nie? Chociaż ja przez nerwy i tak nic nie moge jeść.