Wiecie co a może to przez nasza taka wielka chęć bycia w ciąży nie wychodzi ??? Czytałam kiedys ze jak bardzo sie chce to nie wychodzi coś wina leży na podłożu psychicznym ... tylko jak powstrzymać biologię ? Ja jak zaczęłam czuć ta potrzebę mieć jeszcze dziecko a miałam 37 lat pomyślałam ze jestem nienormalną osoba ... ze może to takie chwilowe?? Ale to sie nasiliło nawet z lekarzem rozmawiałam czy to normalne zeby w tym wieku jeszcze czuć to co nazywany zegarem biologicznym ?? On stwierdził ze to nic złego . Moje koleżanki twierdziły ze psychiczna jestem bo to teraz jest czas na życie a nie pieluchy ... i przyznam sie ze chociaż podświadomość chciała to świadomość sie wahała
i we wrześniu zaszłam w ciąże nie wierzyłam w to bo przez 3 mies nie wychodziło a przed okresem
Zawsze objawy miałam ciążowe wiec tym razem to lekceważyłam, tylko moje dłonie były dziwne zawsze ciąże poznawałam po dłoniach robią sie szybko przezroczyste jak by
No takie inne, mało tego umówiłam sie na 18.10 na tatuaż
z córka .. ale już nie zrobiłam. Cieszę sie tym stanem
Chociaż czasem boje sie cieszyć .. wiecie kochane może zsszalejcie z mężami napijcie sie winka tak po prostu