reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ach tak bardzo boje się pochwalić ;)wyszly owocnie jestem w 8tc ,tylko ten paniczny strach paralizuje ...jak dotąd wszystko jest w porządku ,dziś byłam na wizycie ,zresztą biegam co tydzień :Di mam kartę ciąży ,dołożyła mi w tej ciąży heparynę , duphaston 3x1 ,acard ,folian i prenatal uno ,modlę się żeby tym razem się udało :)pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkie :)
W takim razie po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i fasolki rosła zdrowo.[emoji110]

Witam,
Z chęcią dołączę do Was. Mam 38 lat jak urodze bede miec 39 i pół:)i obecnie jestem w 3 ciąży. Termin wychodzi mi na 20czerwca. Mam już 3 córcie - 18 letnie pannice i 8 letnią. Tą ciaza jest dla nas wielkim zaskoczeniem. Najwyraźniej tak miało być.
Super czyli podobnie rodzimy ... o ile u mnie wszystko sie uspokoi

Ja chyba do innego lekarza pójdę ... poszłam na NFZ ponoć bardzo dobry lekarz wiecie te badania i ich koszt ale chyba wrócę do mojego prywatnie ... kurde od wczoraj plamie fakt na brązowo i on mówił jak mnie badał na fotelu ze coś leci , na usg było Ok niby ciąża żywa jak określił i co dalej luteinę dopochwowe a ja myśle ze duphaston jest lepszy cały czas brałam duphadton az on kazał brać a luteinę bo nic nie leciało znaczy na początku miałam to samo , jakis 5-6 tc potem luz i teraz znowu i to pobolewanie ja tego dziewczyny nie udźwignie tego leku,najbardziej jajniki chyba mnie bolą... co mam robic oszczędzam sie jak mogę... dlaczego nie moge sie na 100% cieszyć nigdy zreszta tak długo nic nie wylatywało. :(

Ja chyba do innego lekarza pójdę ... poszłam na NFZ ponoć bardzo dobry lekarz wiecie te badania i ich koszt ale chyba wrócę do mojego prywatnie ... kurde od wczoraj plamie fakt na brązowo i on mówił jak mnie badał na fotelu ze coś leci , na usg było Ok niby ciąża żywa jak określił i co dalej luteinę dopochwowe a ja myśle ze duphaston jest lepszy cały czas brałam duphadton az on kazał brać a luteinę bo nic nie leciało znaczy na początku miałam to samo , jakis 5-6 tc potem luz i teraz znowu i to pobolewanie ja tego dziewczyny nie udźwignie tego leku,najbardziej jajniki chyba mnie bolą... co mam robic oszczędzam sie jak mogę... dlaczego nie moge sie na 100% cieszyć nigdy zreszta tak długo nic nie wylatywało. :(
Cześć. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze. Ja też zaczelam plamic od piatku. Oszczedzam się a w poniedzialek mam wizytę to zobaczę co jest

Ach tak bardzo boje się pochwalić ;)wyszly owocnie jestem w 8tc ,tylko ten paniczny strach paralizuje ...jak dotąd wszystko jest w porządku ,dziś byłam na wizycie ,zresztą biegam co tydzień :Di mam kartę ciąży ,dołożyła mi w tej ciąży heparynę , duphaston 3x1 ,acard ,folian i prenatal uno ,modlę się żeby tym razem się udało :)pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkie :)
Kasiulek mocno ściskam kciuki za Was. Tym razem uda sie bardzo w to wierze :D

reklama
Do góry