kasiunia76
Fanka BB :)
Nasz franus rosnie caly czas kp mamy 3 msc,7100kg i Pozdrawiamy weselnie[emoji5]Zobacz załącznik 899158Zobacz załącznik 899159Zobacz załącznik 899160
Fantastyczny uśmiech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasz franus rosnie caly czas kp mamy 3 msc,7100kg i Pozdrawiamy weselnie[emoji5]Zobacz załącznik 899158Zobacz załącznik 899159Zobacz załącznik 899160
Z tym swędzeniem okropność - mam tak samo .
jeśli chodzi o ranę ja z kolei mam zgrubienie pod szwem. staram się wszystko delikatnie masować -mam nadzieję, że odpuści.
nieprawdopodobne, ze to już 4 miesiące - jak ten czas leci -pamiętam jak dopiero Ci gratulowałam . Mam wrażenie, ze teraz wszystko tak nam przyśpieszyło .
Tak bywa nie zawsze musi to oznaczac cos strasznego.TrzymAj sie I jak najmniej stresu jak sie da.Witajcie dziewczyny.Nie pisałam,na usg byłam w tamtym tygodniu w czwartek i lekarz powiedział że mam przyjechać teraz w czwartek,bo ciąża jest młodsza niż z wyliczeń.Nerwy mnie zżerają,że może jest coś nie tak.
Łatwo powiedzieć, zobaczymy jutro. Pozdrawiam serdecznieTak bywa nie zawsze musi to oznaczac cos strasznego.TrzymAj sie I jak najmniej stresu jak sie da.
Wiem ,ze latwo powiedziec .Daj znacŁatwo powiedzieć, zobaczymy jutro. Pozdrawiam serdecznie
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.Łatwo powiedzieć, zobaczymy jutro. Pozdrawiam serdecznie
Jesteśmy już po usunieciu krwiaka wszystko super sie wchłonelo nosi jeszcze opaske uciskowa jaderko trzeba obserwowac wizyta z pół roku do roku czasu jesli nadal nie będzie trzeba operować bo może sie z tego zrobic nowotwór najprawdopodobniej jest w brzuszku. A ja nadal sie kuruje ale jak patrze na małego to tak sie cieszę ze go mam jest prze kochany. Pozdrawiam wszystkie staraczki i oczywiscie ciężaróweczki trzymam za was kciukiKasiunia....czas pedzi jak szalony, nie ogarniam. Jak Konstancja?
Ja tez mialam malo pokarmu, dokarmialam i karmilam naprzemiennie ale mialam wrazenie, ze coraz mniej mialam. Udalo mi sie 2 miesiace pokarmic i sie skonczylo czego bardzo zaluje. Z corka udalo mi sie 5 miesiecy.
Zasmucona....jak Natan?
a tu od wczoraj 4 miesieczniak <3
Zobacz załącznik 899429
Gratuluję!!Dziewczyny zrobiłam właśnie test, tak „dla jaj” i wynik pozytywny. Ciagle jestem w szoku i wyć mi się chce bo przez ostatnie 2 tygodnie miałam mega infekcje nerek (z krwiomoczem!!!) na którą dostałam antybiotyk totalnie zakazany w ciąży w dawce która może zabić słonia. Wczoraj dźwigałam meble cały dzień, bo mnie naszło na przemeblowania i na przykład tachalam 50kg lodówkę na drugie piętro. A wieczorem wytrąbilam wielki kieliszek wina. Co za idiotka... ale na prawdę się nie spodziewałam, zwłaszcza że od dwóch dni poplamiam trochę
Oczywiscie, ze ruchy dziecka to fajne uczucie- jakby ci cos sie przemknelo w brzuchu (to na poczatek). Potem one sa coraz regularniejsze i intensywniejsze. Na koniec bywaja bolesne nawet. Jednak najfajniejsze w tym wszystkim jest to, ze potem rodzi sie ten maly czlowiek. I znowu jest stres, ale tez masa milosci .
Ja teraz walczę o przybor wagi malego. Jest karmiony piersia, ale od pt dokarmiam go albo swoim pokarmem wczesniej sciagnietym, albo mm. Przez tydzien w domu przybral bardzo malo i takie bylo zalecenie lekarza - ptak w skrocie, bo pierwszym poleceniem lekarza bylo karmienie mm co 3h. Ja "wynegocjowalam, ze bede go karmic piersia, a dokarmiac pokarmem lub mm.
Tak pięknie to opisałyście, że aż za serducho ścisnęło. Dziękuję!Coś wspaniałego[emoji7].Będąc w ciąży tylko na to czekałam. To taki rodzaj komunikacji między maluchem- mamą ale też i pozostałymi członkami rodziny, który dodatkowo zaciesnia więzi i sprawia, że czeka się na tego malucha z tęsknotą. Kiedy dzidzia jest większa i pukasz do niej ona po chwili odpowiada na Twoje pukniecie czasami słabszym czasami bardziej mocniejszym kopniaczkiem...super...uwielbiałam zaczepiac tak moje dzieciaczki kiedy były w brzuszku. Pod koniec ciąży kiedy maluch ma juz okazałe kształty i wagę możesz poczuć pod swoją dłonią jego pupcie, nóżkę lub inne członki, którymi będzie ruszał lub akurat znacząco wypnie w danym momencie. Cudne chwile i czas. Miałam to szczęście, że każdą z moich ciąż mile wspominam od pierwszego do ostatniego dnia. Wiadomo, że końcówka jest ciężka ale co tam[emoji4]
To nie tak daleko mnie. Ja mieszkam w Ceriale ( liguria ) blisko Savona i Genova.My z Torino
Ja tam 14 lat po czym ucieklismy do angli a stamtad do niemiec
Wszystko za praca
Mi manca tanto Italia
Jestesmy tak co rok u tesciow teraz na grudzien chrzest
A ty jakie miasto?regiony