Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zobacz załącznik 889330
Końcówka ciąży
Ale ty szczupla[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 889330
Końcówka ciąży
76 a pierwsze dziecko po 30 ;-)
Cześć dziewczyny, mam prawie 37 lat, za miesiąc pierwszy poród, jestem pierworodka. W związku z tym mam do Was pytanie czy jest wsrod Was jest również pierworodka która rodziła w starszy wieku? Jak rodziłyscie SN czy CC? Boję się okropnie SN, w starszym wieku podobno przebiega to dłużej i ciężej bo mięśnie macicy są już dużo słabsze, boję się o dziecko jakbym nie dała rady go wypchnąć o niedotlenienie porażenie, o to że mnie rozerwie.... Mój lekarz nie widzi przeciwwskazań do SN ale mam też możliwość CC. Dziecko będzie ważyć niecałe 3 kg w dniu porodu, w szpitalu jest tylko gaz, nie mam możliwości innego znieczilenia. Jestem zła na siebie że jestem taka panikarą, przecież powikłania zdarzają się bardzo rzadko a jednak nie potrafię przestać martwić się i stresować. Co robić? Jak przebiegła Wasz poród w tym wieku jako pierworodka? Będzie to prawdopodobnie moje jedyne dziecko, ciężko było zajść w ciążę.
Ale eleganccy[emoji4]Franuś rośnie jak na drożdżach. Cudny chłopaczek.Nasz franus rosnie caly czas kp mamy 3 msc,7100kg i Pozdrawiamy weselnie[emoji5]Zobacz załącznik 899158Zobacz załącznik 899159Zobacz załącznik 899160
Ale eleganccy[emoji4]Franuś rośnie jak na drożdżach. Cudny chłopaczek.
O kurcze ale slodziak pozdrawiamNasz franus rosnie caly czas kp mamy 3 msc,7100kg i Pozdrawiamy weselnie[emoji5]Zobacz załącznik 899158Zobacz załącznik 899159Zobacz załącznik 899160