Tak, tak byłoby super Czeska FasolaMarysia jak tam u Ciebie? ja po wizycie u lekarza i niestety ciąży brak ale nic owulacja w weekend doktor mówi żeby działać dalej to będę działać, jedziemy na weekend do Pragi może będzie z tego czeska fasola
reklama
Napisz jak chłopcy zareagowali. Super że malutka taka grzeczna.Witajcie dziewczyny. Zaglądam rzadziej odkąd jest Laura. Więcej obowiązków , ale muszę się pochwalić, że złote dziecko. Spokojna i przesypia ładnie w nocy ( je dwa razy tylko). Chłopaki mi dali bardziej popalić. .Ciaze miałam ciężka - to może teraz taka mala nagroda. Dziś wracają moi chłopcy z wakacji- ciekawa jestem jaka będzie reakcja na malutka. Piękne te wasze dzieciaczki - to prawda czas leci jak szalony Trzymam kciuki za zbliżające się porody i wszystkie staraczki
kasiunia76
Fanka BB :)
Antos ząbki ma dwa. Siedzi ale jeszcze z podtrzymaniem. Powoli samodzielnie się unosi. Gdyby wpadł chłopak na pomysł, że można podciągnąć się rękami to nie można by było zostawić go na chwile nawet w gondoli tak na krótką wizytę np za potrzebą w toalecie[emoji6][emoji38]Jeździmy juz w spacerowce.Od około półtora miesiąca je już regularnie obiadki, przecieru owocowe, kaszki no i jeszcze oczywiście na maminym cycusiu. Załączam fotki...mówisz i masz[emoji6][emoji39]
Zobacz załącznik 888553Zobacz załącznik 888554
przepiękne chłopaki pisałaś kiedyś, że do taty podobni - rodzina przystojniaków
Karlaa3
Tak mieszkam we Włoszech.Ja na odwrot ciaza super a nocki terZ nie spie [emoji14][emoji14]
Ty pisalas ze jestes z wloch?)))
Karlaa3
Chłopaki super zareagowali. Starszy syn powiedział ze ładniejsza niż na zdjęciu. poki co nie widzę zazdrości. Nawet starają się mi pomagać - choc nie wymagam tego od nich. Sami od siebie chcą pokołysac wózek, czy pomoc przy kąpieli. Mam super chlopakow. Nie widziałam ich 2 miesiace i tak urośli, że jestem w szokudzieki majacyr za mile slowa <3
Chrzaszczyk, ale chlopisko z Antosia, pieekne oczy. wlasnie mialam pytac czy rozszerzalas diete ale juz wiem. tez planuje po skonczonym 4mscu dac warzywa.
Peugeotka, Twoj Franek to tez wielgachny
Karla,daj znac jak chlopaki zareagowali.
Nie omieszkam Ci się pokazać Kochana jak już będzie brzuszek
Więc czekam na to kochana. Tak poza tym chwalimy się dzieciaczkami, a tym jak pięknie kwitniemy w ciąży to już nie. Mój partner tyle komplementuje, że wyglądam lepiej niż młode dziewczyny w tym stanie... a to chyba wszystko dzięki temu, że potrafimy się dobrze ubrać, podkreślić nasz stan, czy Wy będąc w ciąży podobałyście się sobie i mężom?
Chrząszczyk 1
Osobiscie nie podobałam się sobie ze względu na gabaryty. Choc cera mi się poprawiła, włosy wyładniały i nie przetluszczały się. Nie lubię siebie takiej dużej. Mąż zachwycał się mną. Twierdzil, ze ciaza mi sluzy. Choc ja uważałam, że mówi tak żeby zrobić mi przyjemność.Więc czekam na to kochana. Tak poza tym chwalimy się dzieciaczkami, a tym jak pięknie kwitniemy w ciąży to już nie. Mój partner tyle komplementuje, że wyglądam lepiej niż młode dziewczyny w tym stanie... a to chyba wszystko dzięki temu, że potrafimy się dobrze ubrać, podkreślić nasz stan, czy Wy będąc w ciąży podobałyście się sobie i mężom?
Karlaa3
Ja w sumie miałam tylko brzuszek - z 56 kg doszłam do 67. Praktycznie po porodzie brzucha prawie nie było - teraz po dwóch tygodniach wchodzę w moje ubrania sprzed ciąży. Wiadomo jeszcze trochę czasu musi upłynąć, by brzuch doszedł do całkowitej formy. Nie lubiłam się osobiście z tym brzuchem - jestem przeszczesliwa ze juz go nie ma. Mąż i rodzina zachwyceni moim wyglądem w ciazy. Siostra mówi ze powinnam co roku rodzic dzieci. Jednak 3 mi wystarczy. Powoli przyzwyczajam się , że jest nas 5
kasiunia76
Więc czekam na to kochana. Tak poza tym chwalimy się dzieciaczkami, a tym jak pięknie kwitniemy w ciąży to już nie. Mój partner tyle komplementuje, że wyglądam lepiej niż młode dziewczyny w tym stanie... a to chyba wszystko dzięki temu, że potrafimy się dobrze ubrać, podkreślić nasz stan, czy Wy będąc w ciąży podobałyście się sobie i mężom?
generalnie uważam, że kobiety w ciąży są bardzo sexy i gdybym była facetem zachwycałabym się chyba każdą ciężarówką
sama sobie podobałam się w pierwszej ciąży -chodziłam praktycznie tylko w sukienkach i ubraniach podkreślających brzuszek.
teraz mam + 6 kg więcej w stosunku do pierwszej i widzę tylko spuchnięte nogi i podkrążone ze zmęczenia oczy
Na szczęście mąż też o mnie nie zapomina i chociaż może nie komplementuje mojej urody jako takiej często podkreśla jak go " kręcę". to jednak dodaje dobrego samopoczucia
reklama
kasiunia76
Marysia jak tam u Ciebie? ja po wizycie u lekarza i niestety ciąży brak ale nic owulacja w weekend doktor mówi żeby działać dalej to będę działać, jedziemy na weekend do Pragi może będzie z tego czeska fasola
trzymam kciuki za udane starania .
Trzymam kciuki za wszystkie nasze forumowe staraczki - całuski
Podziel się: