reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ma juz pół roku. Karmię piersią i zamiaruje do roku. Poza tym podaje juz owoce, warzywa i kaszkę z zalecenia poloznej. Radzila rozszerzenie diety mędzy 5,a 6 miesiącem. Spać daje w zasadzie już od pierwszych dni wiec do nie wyspanych nie naleze[emoji6]

Moj to daje w kosc
Nicole byla spokojna
Tu inne zalecenia od 7msca dieta
Zleciqlo co 6 mscy[emoji123][emoji95]

reklama
Twoje dziecie tez juz kawał chłopa. Pamiętam jak pochwalilas się na innym wątku o tym, że zaszłas w ciaze i mam wrażenie, że to miało miejsce jakieś 3 miesiące temu. Czas tak gna do przodu.

No je I je ten mpj franus[emoji13]
Tak no 6 mscy po cc zajsc i to po ivf myslalam ze snie

Leci czas leci
Niedlugo grudzien i chrzest wlochy

Witajcie dziewczyny. Zaglądam rzadziej odkąd jest Laura. Więcej obowiązków , ale muszę się pochwalić, że złote dziecko. Spokojna i przesypia ładnie w nocy ( je dwa razy tylko). Chłopaki mi dali bardziej popalić.;) .Ciaze miałam ciężka - to może teraz taka mala nagroda;). Dziś wracają moi chłopcy z wakacji- ciekawa jestem jaka będzie reakcja na malutka;). Piękne te wasze dzieciaczki - to prawda czas leci jak szalony:) Trzymam kciuki za zbliżające się porody i wszystkie staraczki ;)

Ja na odwrot ciaza super a nocki terZ nie spie [emoji14][emoji14]
Ty pisalas ze jestes z wloch?:()))

dzieki majacyr za mile slowa <3
Chrzaszczyk, ale chlopisko z Antosia, pieekne oczy. wlasnie mialam pytac czy rozszerzalas diete ale juz wiem:). tez planuje po skonczonym 4mscu dac warzywa.
Peugeotka, Twoj Franek to tez wielgachny :D
Karla,daj znac jak chlopaki zareagowali.

Witajcie....ale sie dzieje :D
Karla i Mamcik, ogrooomne gratulacje, pieke dzieciaki :)
Chloe, Kasiunia l, Zasmucona i Bozenka.....trzymam wirtualne kciuki za Was!
Maja, Kasiulek,Brumba...pamietam :)
Witam nowe dziewczyny.
u nas powoli do przodu, w piatek 3 miesiace Igora. Macie racje,ten czas szybko leci :)
w zeszlym tyg Igor mial drugie rota i pneumo, wazy 7kg smok maly :D
to moje dwa wariaty :)Zobacz załącznik 888296
Chrzaszczyk, pokaz Antosia...siada juz, ma zabki?
Jakie fajne dzieciaki, śliczne:)

@Brumba u mnie po staremu :( niestety nie udaje mi się zachodzić w ciążę mimo dobrych wyników.
Ciężko się z tym pogodzić, staramy się nadal, ale możliwe, że wiek robi swoje. Widząc małe dzieci łzy same cisną się do oczu, życie samo życie.
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn ;)
Wierzę że Wam się uda:tak:pewnie że w naszym wieku trudniej ale pomalutku i będzie dobrze:)

Antos ząbki ma dwa. Siedzi ale jeszcze z podtrzymaniem. Powoli samodzielnie się unosi. Gdyby wpadł chłopak na pomysł, że można podciągnąć się rękami to nie można by było zostawić go na chwile nawet w gondoli tak na krótką wizytę np za potrzebą w toalecie[emoji6][emoji38]Jeździmy juz w spacerowce.Od około półtora miesiąca je już regularnie obiadki, przecieru owocowe, kaszki no i jeszcze oczywiście na maminym cycusiu. Załączam fotki...mówisz i masz[emoji6][emoji39]
Zobacz załącznik 888553Zobacz załącznik 888554
Jaki już duży Antoni, przystokniak i jaki pogodny:biggrin2:po dzieciach widać jak ten czas leci..

reklama
Do góry