reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie....ale sie dzieje :D
Karla i Mamcik, ogrooomne gratulacje, pieke dzieciaki :)
Chloe, Kasiunia l, Zasmucona i Bozenka.....trzymam wirtualne kciuki za Was!
Maja, Kasiulek,Brumba...pamietam :)
Witam nowe dziewczyny.
u nas powoli do przodu, w piatek 3 miesiace Igora. Macie racje,ten czas szybko leci :)
w zeszlym tyg Igor mial drugie rota i pneumo, wazy 7kg smok maly :D
to moje dwa wariaty :)Zobacz załącznik 888296
Chrzaszczyk, pokaz Antosia...siada juz, ma zabki?

Sliczny to moj 8 tyg I 6 kg [emoji13][emoji13]

Piekne dzueci[emoji7][emoji7][emoji7]

Antos ząbki ma dwa. Siedzi ale jeszcze z podtrzymaniem. Powoli samodzielnie się unosi. Gdyby wpadł chłopak na pomysł, że można podciągnąć się rękami to nie można by było zostawić go na chwile nawet w gondoli tak na krótką wizytę np za potrzebą w toalecie[emoji6][emoji38]Jeździmy juz w spacerowce.Od około półtora miesiąca je już regularnie obiadki, przecieru owocowe, kaszki no i jeszcze oczywiście na maminym cycusiu. Załączam fotki...mówisz i masz[emoji6][emoji39]
Zobacz załącznik 888553Zobacz załącznik 888554

O rany ale juz duxy!!![emoji7][emoji7]zatracilam sue czasowo [emoji23]ile juz ma ?
Ja to daje tylkp kp do konca 6 msca nicole tez tak dawalam
IMG_4407.JPG

Załączniki

• IMG_4407.JPG
    IMG_4407.JPG
    320,7 KB · Wyświetleń: 653
O rany ale juz duxy!!![emoji7][emoji7]zatracilam sue czasowo [emoji23]ile juz ma ?
Ja to daje tylkp kp do konca 6 msca nicole tez tak dawalamZobacz załącznik 888652
Ma juz pół roku. Karmię piersią i zamiaruje do roku. Poza tym podaje juz owoce, warzywa i kaszkę z zalecenia poloznej. Radzila rozszerzenie diety mędzy 5,a 6 miesiącem. Spać daje w zasadzie już od pierwszych dni wiec do nie wyspanych nie naleze[emoji6]

Ja to daje tylkp kp do konca 6 msca nicole tez tak dawalamZobacz załącznik 888652
Twoje dziecie tez juz kawał chłopa. Pamiętam jak pochwalilas się na innym wątku o tym, że zaszłas w ciaze i mam wrażenie, że to miało miejsce jakieś 3 miesiące temu. Czas tak gna do przodu.

reklama
Witajcie dziewczyny. Zaglądam rzadziej odkąd jest Laura. Więcej obowiązków , ale muszę się pochwalić, że złote dziecko. Spokojna i przesypia ładnie w nocy ( je dwa razy tylko). Chłopaki mi dali bardziej popalić.;) .Ciaze miałam ciężka - to może teraz taka mala nagroda;). Dziś wracają moi chłopcy z wakacji- ciekawa jestem jaka będzie reakcja na malutka;). Piękne te wasze dzieciaczki - to prawda czas leci jak szalony:) Trzymam kciuki za zbliżające się porody i wszystkie staraczki ;)

Do góry