reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
A ja dziewczyny gdzieś już pisałam ,że mam w tym tygodniu bardzo nerwowy okres .I co dziś wstaję a tu@ sobie przyszła ,cztery dni prędzej.Tak mi ten stres dał w kość ,że niekiedy mam i ciśnienie i serce mi skacze.Po emocjach przychodzi czas na wyciszenie bo kuzwa doprowadze się do jakieś choroby to dopiero będę miała.
O masz.. ja jak mam duży stres to okres mam zatrzymany i dopiero po stresach się pojawia. Trzymaj się i rzeczywiście jak tu ktoś pisał zweryfikuje czy nie da się jakoś od tego stresu uciec bo to cichy zabójca.

Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim mamusiom, pięknie wyglądają te wasze szkraby... co do tych wielkości piersi i pokarmu, to córki się ze mnie śmieją, że bym całą armię mogła wykarmić... niby nigdy z tym nie miałam problemu, no ale jednak 18 lat różnicy między porodami robi swoje. Mój już spanikowany, sprawdza czy wszystko gotowe do szpitala, a ja w sumie spokojnie, nie mogę się doczekać kiedy będzie już na świecie to dzieciątko... a co do tematu młodych ciąż - to chyba szkoda by było by te dzieciaki były jedynakami? Jeszcze raz robimy sobie fasolkę by tym razem być w tym szczęściu za @Brumba @annauelle @Maja75 - bo i Wy się doczekacie w końcu, jestem tego pewna. I walczcie o swoje małżeństwa, nigdy nie kończcie dnia nie pogodzeni, a zazwyczaj godźcie się w łóżku, by Was sąsiedzi słyszeli. A jeśli się męczycie, to jest wielu atrakcyjnych młodych mężczyzn, którzy chcieli by Was obdarować szczęściem i dadzą wam dziecko, którego pragniecie - wiem sama po sobie! Wszystkiego dobrego, pozdrawiam
Bożenka ale fajnie że to już końcówka.
Cieszę się że atmosfera w związku dobra i że czekacie wspólnie na Maleństwo.:)

Czesc dziewczyny!
Nie do wiary, ale za dwa (DWA! tygodnie) mam sie stawic w szpitalu i nie moge w to uwierzyc, ze to juz...
W ostatnich dniach czuje sie niezle, jak na mnie ;).
Staram sie poogarniac sprawy urzedowe i zawodowe, domowe tez.
Jakos tak sobie wyobrazam, ze musze byc zabezpieczona pod roznymi wzgledami, bo potem bede uziemiona po cc i z malutkim dzieckiem... a nie wiadomo jak to bedzie.
Dzisiaj wydaje mi sie, ze chcialabym aby Maly posiedzial w brzuchu kilka dni dluzej, ale i tak cc bedzie nie pozniej niz w skonczonym 39 tc czyli jakos w okolicach 1-5 wrzesnia (termin z usg i om).
Milego dnia i czekam na wiesci, co u innych mam i staraczek.

Czesc dziewczyny!
Nie do wiary, ale za dwa (DWA! tygodnie) mam sie stawic w szpitalu i nie moge w to uwierzyc, ze to juz...
W ostatnich dniach czuje sie niezle, jak na mnie ;).
Staram sie poogarniac sprawy urzedowe i zawodowe, domowe tez.
Jakos tak sobie wyobrazam, ze musze byc zabezpieczona pod roznymi wzgledami, bo potem bede uziemiona po cc i z malutkim dzieckiem... a nie wiadomo jak to bedzie.
Dzisiaj wydaje mi sie, ze chcialabym aby Maly posiedzial w brzuchu kilka dni dluzej, ale i tak cc bedzie nie pozniej niz w skonczonym 39 tc czyli jakos w okolicach 1-5 wrzesnia (termin z usg i om).
Milego dnia i czekam na wiesci, co u innych mam i staraczek.
Życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania żeby dzidzia już była z tobą trzymam kciuki :)

Witajcie....ale sie dzieje :D
Karla i Mamcik, ogrooomne gratulacje, pieke dzieciaki :)
Chloe, Kasiunia l, Zasmucona i Bozenka.....trzymam wirtualne kciuki za Was!
Maja, Kasiulek,Brumba...pamietam :)
Witam nowe dziewczyny.
u nas powoli do przodu, w piatek 3 miesiace Igora. Macie racje,ten czas szybko leci :)
w zeszlym tyg Igor mial drugie rota i pneumo, wazy 7kg smok maly :D
to moje dwa wariaty :)
FB_IMG_1533226394819.jpg

Chrzaszczyk, pokaz Antosia...siada juz, ma zabki?

Załączniki

• FB_IMG_1533226394819.jpg
    FB_IMG_1533226394819.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 1 277
reklama
Witajcie....ale sie dzieje :D
Karla i Mamcik, ogrooomne gratulacje, pieke dzieciaki :)
Chloe, Kasiunia l, Zasmucona i Bozenka.....trzymam wirtualne kciuki za Was!
Maja, Kasiulek,Brumba...pamietam :)
Witam nowe dziewczyny.
u nas powoli do przodu, w piatek 3 miesiace Igora. Macie racje,ten czas szybko leci :)
w zeszlym tyg Igor mial drugie rota i pneumo, wazy 7kg smok maly :D
to moje dwa wariaty :)Zobacz załącznik 888296
Chrzaszczyk, pokaz Antosia...siada juz, ma zabki?
Słodziaki :)

Do góry