reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Maja ja też pamiętam kochana ,ale co tu pisać ,gorszy czas mam z moim ,nie ma przytulanek wogole ....a ja testy owu ,temperaturę mierzyłam ...i dupa ciąży nie będzie bo nic nie było ,płakać mi się chce ...
Kasiulek przytulam.. czasem mamy gorsze relacje w zwiazku ale wiesz że to minie i może kolejny cykl będzie tym szczęśliwym.
Czas tak szybko płynie że tylko patrzeć a znów będzie owulacja.

Masz rację ,że my tu długo ,ale jakoś nie umiem tu nie zaglądać.Niekiedy napiszę o dupie marynie i aż mi lepiej .Z tabletkami nie pomogę bo nigdy nic nie brałam z tej wersji (oprócz nerwicy).Co zrobimy jak nie wychodzi ,chociaż w tym miesiącu bym nie chciała bo miałam taką nerwowke ,że i ciśnienie podwyższone i palpitacje serca .. Zostaniemy jak stare weteranki.
Kasiulek Brumba ,a ja tam o Was pamietam
Maja ja też pamiętam o Was wszystkich ale czasem potrzebuję odpocząć od tematu ciaży i starań jak mam gorszy czas
Powiem Wam że przenieśli mi pracę do innej części miasta i teraz codziennie widzę całe stada kobiet w ciąży bo obok jest szkołą rodzenia:biggrin2: i rzeczywiście zupełnie się znieczuliłam na ten widok;)
Czasem się tylko przyglądam jak bardzo się te brzuszki od siebie różnią.:)

Hej dziewczyny :-)
Tylko jeden dzień przerwy od forum a tu tyle wpisów. Poczytam jak tylko poczuje się lepiej. Dziś to jakaś masakra. Słabo mi się robi co chwilę i już zaczynam bać się podróży do domu. 700 km mordęgi :no:
Dziś dla pewności powtorzylam test i nie mam już wątpliwości .... Pozdrawiam Was cieplutko .Jak tylko dojdę do siebie poczytam wszystko i odezwę się do Was
Martka miała wczoraj testować. Do teraz trzymam kciuki :-) :)

Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim mamusiom, pięknie wyglądają te wasze szkraby... co do tych wielkości piersi i pokarmu, to córki się ze mnie śmieją, że bym całą armię mogła wykarmić... niby nigdy z tym nie miałam problemu, no ale jednak 18 lat różnicy między porodami robi swoje. Mój już spanikowany, sprawdza czy wszystko gotowe do szpitala, a ja w sumie spokojnie, nie mogę się doczekać kiedy będzie już na świecie to dzieciątko... a co do tematu młodych ciąż - to chyba szkoda by było by te dzieciaki były jedynakami? Jeszcze raz robimy sobie fasolkę by tym razem być w tym szczęściu za @Brumba @annauelle @Maja75 - bo i Wy się doczekacie w końcu, jestem tego pewna. I walczcie o swoje małżeństwa, nigdy nie kończcie dnia nie pogodzeni, a zazwyczaj godźcie się w łóżku, by Was sąsiedzi słyszeli. A jeśli się męczycie, to jest wielu atrakcyjnych młodych mężczyzn, którzy chcieli by Was obdarować szczęściem i dadzą wam dziecko, którego pragniecie - wiem sama po sobie! Wszystkiego dobrego, pozdrawiam

Hej dziewczyny :-)
Tylko jeden dzień przerwy od forum a tu tyle wpisów. Poczytam jak tylko poczuje się lepiej. Dziś to jakaś masakra. Słabo mi się robi co chwilę i już zaczynam bać się podróży do domu. 700 km mordęgi :no:
Dziś dla pewności powtorzylam test i nie mam już wątpliwości .... Pozdrawiam Was cieplutko .Jak tylko dojdę do siebie poczytam wszystko i odezwę się do Was
Martka miała wczoraj testować. Do teraz trzymam kciuki :-) :)
Marysia u mnie test negatywny 8go miała być @ ale tylko jeden dzień dziwnego plamienia 16go idę do lekarza to będzie wiadomo o co kaman bo już sama ni wiem tobie gratuluję i dużo zdrówka

reklama
Do góry