reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam wszystkie 40stki oczekujące dzidziusia lub starające się o niego w tym roku u mnie zmiana kodu na 4 z przodu dzisiaj właśnie wyciągnęłam spirale i jak to powiedział Pan doktor do dzieła mam 20 letniego syna trochę późno obudziłam się z drugim dzieckiem ale lepiej późno niz wcale gorąco pozdrawiam
Witaj
Ja mam syna 13 lat i powiem Ci, że też długo był jedynakiem. Przez wiele lat nie miałam czasu na kolejne dziecko, bo było sto tysięcy ważniejszych spraw na głowie. I chyba tak naprawdę wcale nie chciałam więcej dzieci. Jednak im bliżej 40, zapragnęłam mieć maleństwo. Co prawda pierwsza próba zakończyła się fiaskiem, bo w 12 tyg. ciąża obumarla. Ale teraz mam zdrową 1,5 roczną córeczkę i za kilka miesięcy spodziewam się kolejnego dziecka, którego nie planowaliśmy. Mój najstarszy syn, który tak pragnął mieć rodzeństwo śmieje się, że to trzecie dziecko, to dostaliśmy w gratisie;).
Życzę Ci owocnych starań. Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki.

reklama
Powiem Wam szczerze że temat drugiego dziecka wogole nie chodził mi po głowie, syna mam z pierwszego małżeństwa z obecnym partnerem jesteśmy 11 lat i wiadomo jak to na początku euforia, poznawanie się nikt nie myśli o dziecku później Była przeprowadzka, zmiana pracy urządzanie się zawsze coś i dobrze wiedząc że mój będzie fajnym tatą, obserwując jego z dziećmi znajomych czy w rodzinie tematu nie podejmowałam, a on mimo że bardo bardzo chciał dzidziusia nie naciskał, jest to trochę poświęcenie z mojej strony decyzja o dziecku i pewnie wiele z Was też miała pewnie obawy dylematy ale myślę że warto, widząc reakcje mojej drugiej nie koniecznie lepszej połowy wiem że nie będę tej decyzji żałowała. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i dziewczyny oczekujące dzidziusia. Czytając Was mijają obawy

Kika 75 co tam u Ciebie ?
Brumba jak starania?
Kasiulek co tam?

Maja miło że pytasz:) witam wszystkie oczekujące i starające się dziewczyny.
Hmm jak starania? Tak z dużym lękiem..
Ciężko mi było się podnieść po tej drugiej w tym roku stracie. Ale wychodzę na prostą:)
Bardzo długo, bo prawie 9 tygodni nie miałam okresu po poronieniu. Teraz już trwa kolejny cykl i zobaczymy. Nie ma natarczywych starać, tak na luzie..
A co u Ciebie Maju? Jak Twoje zdrowie i starania?
A Kika tak dawno do nas nie zagladała .. chyba że przegapilam..
Niedługo powinna rodzić..

Maja miło że pytasz:) witam wszystkie oczekujące i starające się dziewczyny.
Hmm jak starania? Tak z dużym lękiem..
Ciężko mi było się podnieść po tej drugiej w tym roku stracie. Ale wychodzę na prostą:)
Bardzo długo, bo prawie 9 tygodni nie miałam okresu po poronieniu. Teraz już trwa kolejny cykl i zobaczymy. Nie ma natarczywych starać, tak na luzie..
A co u Ciebie Maju? Jak Twoje zdrowie i starania?
A Kika tak dawno do nas nie zagladała .. chyba że przegapilam..
Niedługo powinna rodzić..
Witaj
No właśnie moje starania nic nadzwyczajnego,po prostu kiedy j est ochota.Widocznie tak ma być .
Kika no właśnie nie odzywa się długo,ale niedawno wyczailam ja przy jednym z postów (u mnie w rodzinie mówią ,że ja jak ten detektyw).
U Alicji bez zmian?

Witaj
No właśnie moje starania nic nadzwyczajnego,po prostu kiedy j est ochota.Widocznie tak ma być .
Kika no właśnie nie odzywa się długo,ale niedawno wyczailam ja przy jednym z postów (u mnie w rodzinie mówią ,że ja jak ten detektyw).
U Alicji bez zmian?

O to u nas starania w podobnym zaangażowaniu.;)
U Alicji niestety bez zmian, może uda się w najbliższym czasie wstawić jej brakujące elementy w czaszce..

reklama
Witam Dziewczyny :-)
Istnieje opcja, że wkrótce do Was dołączę. Jestem po czterdziestce a szansa na to że jestem w ciąży to 50/50
Ani to celowe działanie z mojej i męża strony ani (ewentualna) ,,wpadka,,
Poniosło nas i już
Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekać co z tego wyniknie....
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dzionka :-)

Do góry