reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry dziewczyny ...wlasnie co u Ciebie Meggy bo się martwimy .Lilly koleżanko jak z tą @ ? Życzę wszystkim uśmiechu i spełnienia waszych najskrytszych marzeń .

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że w 90% noszę pod sercem dziewczynkę. Czyli babiniec 4 dziewczyny i 1 chłopak ;-) mam nadzieję, że mimo to mój rodzynek nie zniewiescieje ;-)

Gratuluje z całego serduszka .... ps. Tak między nami hehe zazdroszczę [emoji6][emoji8]

Ale dziś powinnaś dostać? a jak się czujesz ?

Tak moja droga dziś powinnam dostać ... i pewnie dostanę bo nawet czasowo sobie ostatnio zgrywa bo chyba pociąg ma po południu wiec do 17 powinna być [emoji19][emoji19].... czuje się hmmmm [emoji848][emoji848][emoji848] od czasu do czasu pobolewa mnie brzuszysko raz w prawym boku kłuje raz w lewym kłuje i pewnie coś się wykluje @

Tak moja droga dziś powinnam dostać ... i pewnie dostanę bo nawet czasowo sobie ostatnio zgrywa bo chyba pociąg ma po południu wiec do 17 powinna być [emoji19][emoji19].... czuje się hmmmm [emoji848][emoji848][emoji848] od czasu do czasu pobolewa mnie brzuszysko raz w prawym boku kłuje raz w lewym kłuje i pewnie coś się wykluje @
No wiesz Lilly jak się jest w ciąży to też pobolewa hi hi .Ja tylko chce Ci humor poprawić .Może ta franca nie przyjdzie ,przegon ja na 9 miesięcy ,po prostu powiedz że nie jest mile widziana może się obrazi

No wiesz Lilly jak się jest w ciąży to też pobolewa hi hi .Ja tylko chce Ci humor poprawić .Może ta franca nie przyjdzie ,przegon ja na 9 miesięcy ,po prostu powiedz że nie jest mile widziana może się obrazi

Kochana żebyś Ty wiedziała jak ja już jej nawsadzalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a ona robi co chce .... może zegarki przestawię z 15 odrazu na 20 to może zbłądzi wtedy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... humor Ok nie martw się przyjdzie to trudno co zrobić takie życie [emoji6][emoji6]

reklama
A ty krecik szalejesz czy się czaisz
Maju tak pół na pół troszkę szaleje troszkę się czaję .Ja jestem niezdecydiwana .U mnie jest tak gdy @ się spóźnia to panikuje a gdy robię test i jest jedną kreską to mi żal .Wiem to jest chore za każdym razem tak mam. .Gdy zaszłam w ciążę z drugim synkiem płakalam bo jak to będzie z dwójką maluchów ?.Potem gdy ochlonelam byłam szczęśliwa. Zaszłam kolejny raz również byłam załamana i powtórka z rozrywki .,,wytlumaczylam sobie ze jestem silna i dam radę i w końcu cieszyłam się ze bedzie maluszek (może dziewczynka) Ale niestety poronilam rok temu.A teraz będzie jak Bóg zobaczymy .Ps.pewnie jak bym zobaczyła dwie kreski to znowu był by szok Ale z waszą pomocą dam radę.

Do góry