reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny ...wlasnie co u Ciebie Meggy bo się martwimy .Lilly koleżanko jak z tą @ ? Życzę wszystkim uśmiechu i spełnienia waszych najskrytszych marzeń .
Cześć dziewczynki ... No narazie nic [emoji6]... ale pon jeszcze trwa
Lilly40
Właśnie się dowiedziałam, że w 90% noszę pod sercem dziewczynkę. Czyli babiniec 4 dziewczyny i 1 chłopak ;-) mam nadzieję, że mimo to mój rodzynek nie zniewiescieje ;-)
Gratuluje z całego serduszka .... ps. Tak między nami hehe zazdroszczę [emoji6][emoji8]
Ale dziś powinnaś dostać? a jak się czujesz ?Cześć dziewczynki ... No narazie nic [emoji6]... ale pon jeszcze trwa
Lilly40
Ale dziś powinnaś dostać? a jak się czujesz ?
Tak moja droga dziś powinnam dostać ... i pewnie dostanę bo nawet czasowo sobie ostatnio zgrywa bo chyba pociąg ma po południu wiec do 17 powinna być [emoji19][emoji19].... czuje się hmmmm [emoji848][emoji848][emoji848] od czasu do czasu pobolewa mnie brzuszysko raz w prawym boku kłuje raz w lewym kłuje i pewnie coś się wykluje @
No wiesz Lilly jak się jest w ciąży to też pobolewa hi hi .Ja tylko chce Ci humor poprawić .Może ta franca nie przyjdzie ,przegon ja na 9 miesięcy ,po prostu powiedz że nie jest mile widziana może się obraziTak moja droga dziś powinnam dostać ... i pewnie dostanę bo nawet czasowo sobie ostatnio zgrywa bo chyba pociąg ma po południu wiec do 17 powinna być [emoji19][emoji19].... czuje się hmmmm [emoji848][emoji848][emoji848] od czasu do czasu pobolewa mnie brzuszysko raz w prawym boku kłuje raz w lewym kłuje i pewnie coś się wykluje @
Lilly40
No wiesz Lilly jak się jest w ciąży to też pobolewa hi hi .Ja tylko chce Ci humor poprawić .Może ta franca nie przyjdzie ,przegon ja na 9 miesięcy ,po prostu powiedz że nie jest mile widziana może się obrazi
Kochana żebyś Ty wiedziała jak ja już jej nawsadzalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a ona robi co chce .... może zegarki przestawię z 15 odrazu na 20 to może zbłądzi wtedy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... humor Ok nie martw się przyjdzie to trudno co zrobić takie życie [emoji6][emoji6]
Gratulacje super,tylko się cieszyć,a smutki przegonic.PozdrowieniaWłaśnie się dowiedziałam, że w 90% noszę pod sercem dziewczynkę. Czyli babiniec 4 dziewczyny i 1 chłopak ;-) mam nadzieję, że mimo to mój rodzynek nie zniewiescieje ;-)
A ty krecik szalejesz czy się czaiszNo wiesz Lilly jak się jest w ciąży to też pobolewa hi hi .Ja tylko chce Ci humor poprawić .Może ta franca nie przyjdzie ,przegon ja na 9 miesięcy ,po prostu powiedz że nie jest mile widziana może się obrazi
reklama
Maju tak pół na pół troszkę szaleje troszkę się czaję .Ja jestem niezdecydiwana .U mnie jest tak gdy @ się spóźnia to panikuje a gdy robię test i jest jedną kreską to mi żal .Wiem to jest chore za każdym razem tak mam. .Gdy zaszłam w ciążę z drugim synkiem płakalam bo jak to będzie z dwójką maluchów ?.Potem gdy ochlonelam byłam szczęśliwa. Zaszłam kolejny raz również byłam załamana i powtórka z rozrywki .,,wytlumaczylam sobie ze jestem silna i dam radę i w końcu cieszyłam się ze bedzie maluszek (może dziewczynka) Ale niestety poronilam rok temu.A teraz będzie jak Bóg zobaczymy .Ps.pewnie jak bym zobaczyła dwie kreski to znowu był by szok Ale z waszą pomocą dam radę.A ty krecik szalejesz czy się czaisz
Podziel się: