reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Dziewczyny to że @ przychodzi to dobry znak ,znaczy że płodne jesteśmy ,mamy jeszcze szansę
Maggy to dobrze wróży ,powodzenia
Maggy to dobrze wróży ,powodzenia
Kasiulek 77
Mówię Wam ,jak jedna zaskoczy to pójdzie taśmowo
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Dzień dobry, pewnie że tak, młode jesteście dziewczyny, jeszcze wszystkie będziecie śmigać z wózkami... jak dziś na spacerze zobaczyłam młodą dziewczynę w ciąży, to sobie pomyślałam, no przecież ja też jestem młoda, skoro obie już z brzuszkiem śmigamy... czy mi się wydaje, czy tylko ja jak zaszłam w ciążę to jakoś bardziej zwracam uwagę na inne laski w ciąży? Też tak macie?
Dzień dobry, pewnie że tak, młode jesteście dziewczyny, jeszcze wszystkie będziecie śmigać z wózkami... jak dziś na spacerze zobaczyłam młodą dziewczynę w ciąży, to sobie pomyślałam, no przecież ja też jestem młoda, skoro obie już z brzuszkiem śmigamy... czy mi się wydaje, czy tylko ja jak zaszłam w ciążę to jakoś bardziej zwracam uwagę na inne laski w ciąży? Też tak macie?
He he ja doszukuje się tych starszych w ciążyDzień dobry, pewnie że tak, młode jesteście dziewczyny, jeszcze wszystkie będziecie śmigać z wózkami... jak dziś na spacerze zobaczyłam młodą dziewczynę w ciąży, to sobie pomyślałam, no przecież ja też jestem młoda, skoro obie już z brzuszkiem śmigamy... czy mi się wydaje, czy tylko ja jak zaszłam w ciążę to jakoś bardziej zwracam uwagę na inne laski w ciąży? Też tak macie?
Kasiulek 77
Mam tak samo ...i przyszła @ wcześniej niż się spodziewałam ...cóż przynajmniej mogę poimprezowc w sobotni wieczórJa tam nie rezygnuje ,ale juŻ staram się nie nakrecac ciąża i uczę się myśleć ze juŻ nic z tego.Szaleć na razie nie przestaję.
kasiunia76
Bozena - u mnie jest tak samo - wyszukuję wzrokiem wszystkie ciężarówki i porównuję nasze brzuszki. Sama nie ukrywam swojego i jestem dumna , że go mam
reklama
Dziewczyny dziękuję za modlitwy, kciukasy dla Alicji. Na razie stan się nie bardzo zmienia. Jeżeli miną dwa tygodnie od wypadku to stan będzie cieżki ale stabilny czyli nie zagrażający życiu więc czekamy do poniedziałku. W przyszłym tygodniu zrobią jej operację składanie połamane szczęki.
Trwamy na modlitwie.
A u mnie nie ma już torbieli.w końcu nie wzięłam leczenia tabletkami anty bo poszłam do innego gina i on zalecił czopki do zadkumało to przyjemne ale zobaczcie jaki efekt. Miałam mieć 3 miesiące leczenia a tu po 2 tygodniach nie ma śladu po torbielach. I mamy już zielone światło na działania tylko jedna rzecz mnie martwi- pobolewa mnie w podbrzuszu po prawej stronie. Myślałem wcześniej że to te torbiele ale teraz już ich nie ma a ból jest...
Maggy jestem z Tobą w oczekiwaniu na dobre wieści
Kika bardzo się cieszę że badania wyszły dobrze i gratulacje córci- to moje marzenie
Dziewczyny przepraszam, wiem że przegapiłem ważne dla wielu z Was informacje.. nie dam rady wszystkiego nadrobić...
Trwamy na modlitwie.
A u mnie nie ma już torbieli.w końcu nie wzięłam leczenia tabletkami anty bo poszłam do innego gina i on zalecił czopki do zadkumało to przyjemne ale zobaczcie jaki efekt. Miałam mieć 3 miesiące leczenia a tu po 2 tygodniach nie ma śladu po torbielach. I mamy już zielone światło na działania tylko jedna rzecz mnie martwi- pobolewa mnie w podbrzuszu po prawej stronie. Myślałem wcześniej że to te torbiele ale teraz już ich nie ma a ból jest...
Maggy jestem z Tobą w oczekiwaniu na dobre wieści
Kika bardzo się cieszę że badania wyszły dobrze i gratulacje córci- to moje marzenie
Dziewczyny przepraszam, wiem że przegapiłem ważne dla wielu z Was informacje.. nie dam rady wszystkiego nadrobić...
Ostatnia edycja:
Podziel się: