Witaj Meggy a jak USG rozumiem że masz dość ale myślę że jednak będzie dobrze pozdrawiambeta rośnie...jestem już kłębkiem nerwów
reklama
znadziejami
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak się cieszę, ja cały czas wierzę że masz fasolkę w brzuszkubeta rośnie...jestem już kłębkiem nerwów
znadziejami
Moje gratulacje i oczywiście nudnej ciąży życzęCześć dziewczyny!
Podczytuje Was już od dłuższego czasu. Podoba mi sie to forum .
Mam 44 lata i jestem w 13 tyg. pierwszeji bardzo chcianej ciąży. Wg om dzisiaj zaczynam 13 tydz., a wg usg prenatalnego ciaza jest o 5 dni starsza termin porodu odpowiednio 13 lub 8 września. Początek ciąży to była radość, potem stres czy wszystko będzie dobrze. Szczególnie, kiedy pojawiły się plamienia i bóle brzucha. Z tego powodu od 4 tyg jestem na zwolnieniu. Jestem juz po badaniach prenatalnych -wynik wg lekarza b.dobry ( chociaż nie tak świetny jak u dziewczyn, ale ja tez jestem starsza). Nadal rozważam zrobienie testu Nifty lub harmony. Wg profesora, który robił badanie, nie ma to sensu, ale ja nadal boje się o zdrowie dziecka.
Zaczelam II trymestr i zaczynam się też czuć dobrze, myślę o powrocie do pracy.
Pisze trochę ku pokrzepieniu starających się - można zajść w ciążę nawet mając skończone 44 lata
Chloe.Chloe
Dziękuję juz sporo emocji za mną a wiele zapewne przede mną.
Lilly40
Chyba nie
Maju chyba byka jedna dziewczyna ale teraz nie pamietam jaki nick miała i chyba ucichła [emoji848][emoji848]
LinaEwe76
Początkująca w BB
Hej Chloe,Dziękuję Dziewczyny
Czy jest tu ktoś kto oczekuje na pierwsze dziecko?
Nie jesteś sama ;-) ja w kwietniu skończę 42 a jestem w 7 tygodniu czyli jeszcze trochę za Tobą... na razie czekam na usg bo ostatnio nic nie było widać. Czeka mnie jeszcze sporo stresu. Cieszę siè, że nie tylko ja to taki świeżaczek hihi
Pozdrawiam
Chloe.Chloe
Hej! To ja jestem "zaawansowana" . Na nasepnym usg juz powinno byc widać fasolkę i serduszko chyba tez. Ja oczywiście uroniłam łezke jak zobaczyłam (jak na każdym kolejnym usg zreszta) . Kiedy masz wizytę?Hej Chloe,
Nie jesteś sama ;-) ja w kwietniu skończę 42 a jestem w 7 tygodniu czyli jeszcze trochę za Tobą... na razie czekam na usg bo ostatnio nic nie było widać. Czeka mnie jeszcze sporo stresu. Cieszę siè, że nie tylko ja to taki świeżaczek hihi
Pozdrawiam
Zobaczysz będzie wszystko dobrze ! Trzymam kciuki !beta rośnie...jestem już kłębkiem nerwów
reklama
Lilly40
Hej Chloe,
Pozdrawiam
No hej hej właśnie o Tobie wspominałam [emoji23][emoji16]
Podziel się: