reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

u mnie neistety niedobrze :frown: zarodek się nie rozwija nie ma tętna . Mam jeszcze zrobić betę a w środę do szpitala na usg i ewentualnie zabiej. Jessu nie umiem się pozbierać

O Boże tak mi przykro [emoji19][emoji22].... nie ma już żadnych szans ??? Skąd ta beta była taka duża tak ładnie przybrała od pierwszego badania .... przytulam Cię mocno , trzymaj się kochana [emoji10]

reklama
Maggy Kochana jeśli masz zrobić jeszcze bete to może jeszcze sa szanse...Trzymaj się mocno i wiedz ze my wszystkie jesteśmy z Tobą ...

u mnie neistety niedobrze :frown: zarodek się nie rozwija nie ma tętna . Mam jeszcze zrobić betę a w środę do szpitala na usg i ewentualnie zabiej. Jessu nie umiem się pozbierać
O boze tego to chyba zadna z nas sie nie spodziewala ,trzymaj sie na tyle co umiesz .Tak mi przykro ,ze nie wiem co napisac

Maggy no to mnie zmartwiłaś tym postem :-( :(trzymaj się dzielnie, poczekaj do środy może wszystko będzie dobrze czego Ci z całego serca życzę.

Meggy wiem jak się czujesz bo przeszłam to rok temu Ale ja bym się jeszcze nie poddawala nie wiem czy to będzie jakieś kolwiek pocieszenie ale ja plamilam o ile mi wiadomo Ty nie plamisz więc może jest jeszcze szansa .Ja miałam nadzieję do samego końca .Wiec trzymaj się jakoś i sprawdź ta betę czy nie spada.Sciskam Cię .

reklama
Do góry