reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Na co dzień nie boli, ale podczas @ to mam dwa dni z życia wyjęte. Wtedy męczę się strasznie. Niestety mam skłonność do tworzenia się torbieli i nic na to nie poradzę. Kiedyś zażywałam hormony to urosły mi miesniaki, więc tzw. błędne koło.
Będzie dobrze nie martw się na zapas ;)
Ja też mam mieśniaki, dwa ale małe.
Torbiele mam pierwszy raz w życiu stąd ten stres.

reklama
Mnie się wydaje że pomiary od razu lekarz komentuje do pacjentki.
Wierzę że się denerwujesz. Spróbuj myśleć i czym innym choć trochę- dla swojego Maleństwa. Trzymaj się dzielnie- zibaczysz,jutro bedziemy sie cieszyc razem z Tobą:tak: o ktorej masz badanie?
O 10:40 ale muszę daleko jechać.

Dziewczyny jutro jadę na planetarne. Powiedzcie jak któraś z Was wie czy lekarz od razu mi powie co i jak czy muszę czekac na jakies wyniki. Okropnie sie boję. Caly dzien mnie juz glowa boli a co dopiero jutro.:(:sad:
Usg będziesz miała dopochwowo i pomiary powei Ci od razu bardzo ważna jest przeziernosc karkowa płodu i czy jest uwidoczniona kość nosowa będziesz miała również krew pobrana do testu pappa ja na wynik czekałam około tygodnia nie wiem jak u Ciebie będzie dobrze nie stresuj się ja dwa razy to przechodziłam prócz tego miałam amniopunkcje .Będzie dobrze. Powodzenia ściskam mocno.

No to jutro czekamy na dobre wieści od Ciebie .... i jesteśmy z Tobą trzymamy kciuki .... staraj się myśleć pozytywnie
emoji6.png
emoji1307.png
Ahhhhh żeby było mało to wczoraj dzwonili z ośrodka mam do odebrania receptę ... znów wróciła anemia [emoji19][emoji19][emoji19][emoji19].... masakra ciagle coś ...[/QUOTJak się czujesz dzisiaj brzuch przestal? no wiesz Ty co nie miał Cie kiedy rozbolec a to drań .

reklama

Krecik ...Dziękuje kochana ze pytasz ... dzisiaj już jest lepiej i troszkę nadrobione wczorajsze zaległości hehe .... [emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry