reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

lilly ja tez mialam spirale i pol roku po wyjeciu zaszlam i poronilam ,rok po tym poszlam na badania okazalo sie ze mam slabe endometrium i juz wiedzialam ze to od spirali, hormony wiadomo. jednak po tym wiedzialam juz co mam zrobic zeby sobie pomoc ,kupilam suplement i tego samego miesiaca zaszlam a ciaza sie szczesliwie utrzymala. Mysle ze i tobie sie w koncu uda [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
lilly ja tez mialam spirale i pol roku po wyjeciu zaszlam i poronilam ,rok po tym poszlam na badania okazalo sie ze mam slabe endometrium i juz wiedzialam ze to od spirali, hormony wiadomo. jednak po tym wiedzialam juz co mam zrobic zeby sobie pomoc ,kupilam suplement i tego samego miesiaca zaszlam a ciaza sie szczesliwie utrzymala. Mysle ze i tobie sie w koncu uda [emoji6]

Jaki suplement kupiłaś ???.... ja biorę dla kobiet starających się o dzidziusia ... biorę zanim wyjęła mi spirale tak doradziła doktorka

ja bralam donq quai na przyrost endometrium i ponoc reguluje sparawy kobiece ogolnie byl zachwalany na forum gdzies tam ,mi chyba pomogl bo tego samego miesiaca sie udalo ,poza tym bralam jakies tam na plodnosc z folianem ,nie mylic z kwasem foliowym [emoji6]

A masz może opakowania po tych tabletkach ???.... albo gdybys mogła znaleść na Google i przesłać mi zdjęcia byłabym wdzięczna .... nie wiem czy tu w UK dostanę a do pl nie wiem kiedy polecę ... może ktoś by mi je kupił i wysłał tylko muszę wiedzieć jakie to [emoji6]

Może to te ????
1518015276-3099a10e14234ebb-aaaaaa.jpeg

te drugie to komplex witamin ale z folianami w skladzie [emoji6]

Super może inne staraczki tez się skuszą .... No chyba ze już biorą .... Basiek dziękuje [emoji6][emoji8]

reklama
Do góry