reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Kurczę ... stres stresem pogania ... ciagle czekania na wyniki , ciagle zamartwiania się ... brrrr aż ciarki przechodzą .... czytam Was dziewczynki (fakt sporo przeniosło się na drugie forum mam 40 i co z tego czy jakoś tak ) ... i jak Wam pomoc ???.... chyba tylko tyle mogę zrobić TRZEBA BYĆ DOBREJ MYŚLI ... buziaczki i miłego dnia życzę [emoji10]
My się nie przenioslysmy na tamto forum tylko jesteśmy i na tym i na tym drugim, ktore wymienilas od jakiegoś czasu. Ja zaglądam np na cztery fora. Na jednym jestem od poczatku ciazy i zaglądam tam regularnie w każdej wolnej chwili zresztą tak zżyłyśmy się z tymi dziewczynami, że pierwsze co robię po przebudzeniu to sprawdzam co tam u moich kamratek.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My się nie przenioslysmy na tamto forum tylko jesteśmy i na tym i na tym drugim, ktore wymienilas od jakiegoś czasu. Ja zaglądam np na cztery fora. Na jednym jestem od poczatku ciazy i zaglądam tam regularnie w każdej wolnej chwili zresztą tak zżyłyśmy się z tymi dziewczynami, że pierwsze co robię po przebudzeniu to sprawdzam co tam u moich kamratek.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Supcio ... cieszę się bardzo ... ja nie mam nic przeciwko .... tez zaglądam na inne fora ... pozdrawiam serdecznie

Byłam dziś na wizycie i okazuje się że mam stan zapalny w drogach moczowych.. wiecie może co jeszcze mogę stosować z naturalnych środków oprócz żurawiny w różnych postaciach. Lekarka zapisała mi żurawit i wysłała na powiew moczu. Za trzy dni się okaże czy będzie potrzebny antybiotyk..:unsure:
Usg prenatalne będę mieć 2 lutego. Nie mogę się doczekać z jednej strony a z drugiej mam stracha.

Byłam dziś na wizycie i okazuje się że mam stan zapalny w drogach moczowych.. wiecie może co jeszcze mogę stosować z naturalnych środków oprócz żurawiny w różnych postaciach. Lekarka zapisała mi żurawit i wysłała na powiew moczu. Za trzy dni się okaże czy będzie potrzebny antybiotyk..:unsure:
Usg prenatalne będę mieć 2 lutego. Nie mogę się doczekać z jednej strony a z drugiej mam stracha.
Ten strach i martwienie się to jest cholerstwo życiowe .

reklama
Do góry