reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Lily...my zaprzestalismy staran jak mialam 40.5 roku. pozniej wszystko zaczelo fixowac wiec w duchu przyznalam sobie racje,ze rozsadek zwyciezyl. lekarz wrozyl menopauze bo moja mam w wieku 39 byla juz po. a tu los plata figle, jakos tak mimochodem sie udalo :)
ja zdecydowanie wole byka, uwierzcie, z ZADNYM blizniakiem, a mam wokol sztuk 5 sie nie dogaduje i spory i spiecia sa zawsze, takze ten teges ;)
teraz doczytalam, ze jestes '74. na innym, znajomym forum jest babeczka, dzis konczy 46 lat a jej synus 4 miesiac :)

reklama
Lily...my zaprzestalismy staran jak mialam 40.5 roku. pozniej wszystko zaczelo fixowac wiec w duchu przyznalam sobie racje,ze rozsadek zwyciezyl. lekarz wrozyl menopauze bo moja mam w wieku 39 byla juz po. a tu los plata figle, jakos tak mimochodem sie udalo :)
ja zdecydowanie wole byka, uwierzcie, z ZADNYM blizniakiem, a mam wokol sztuk 5 sie nie dogaduje i spory i spiecia sa zawsze, takze ten teges ;)
teraz doczytalam, ze jestes '74. na innym, znajomym forum jest babeczka, dzis konczy 46 lat a jej synus 4 miesiac :)

Nooooo zobaczymy

Ostatnia edycja:
kobity dopoki sil starcza trzeba zyc ,juz nie raz slyszalo sie przypadki ciazy w pozniejszym wieku typu 46 lat co wy sie martwicie ,skoro babki lataja na in vitro po 50 i dalej,a wy przy nich jak mlode sarenki [emoji16]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

kobity dopoki sil starcza trzeba zyc ,juz nie raz slyszalo sie przypadki ciazy w pozniejszym wieku typu 46 lat co wy sie martwicie ,skoro babki lataja na in vitro po 50 i dalej,a wy przy nich jak mlode sarenki [emoji16]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ohhhhh łatwo się mówi .... jakby było byłoby bosko a teraz znów włączają się wątpliwości .... ahhhhh te życie ‍♀️

Ahh Kochana przykre to jest jak sie ta wredna @ pojawi...ja to juz przechodze tyle miesiecy i sie nie poddaje :) jak to moj maz mowi trzeba sie troche napracowac heh... moze kolejny cykl przyniesie fasolkę :)

reklama
Do góry