Pracowita zima nas czeka pozdrowieniaA ja już nie muszę czekać do piątku ..... dostałam @[emoji19][emoji19][emoji19]
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Pracowita zima nas czeka pozdrowienia
Na to wyglada Maja .... pozdrawiam cieplutko
Lilly przykro mi... znam ten zawód...A ja już nie muszę czekać do piątku ..... dostałam @[emoji19][emoji19][emoji19]
Ale @ to początek nowego cyklu i nowe nadzieje polecam Ci suplement diety Ovarin. Ja długo nie mogłam płodności obudzić, potem lekarka poleciła mi ten preparat zeszło mi bo jakoś się nie moglam zebrać żeby go przyjmować. Ale jak ruszyłam regularnie to po nim chyba w pierwszym czy drugim cyklu się udało.Tamto dzieciątko odeszło ale płodność się ocknęła. No i olej lniany- też dostrzegam jego dobrodziejstwo. może zechcesz coś wprowadzić...
Ostatnia edycja:
No grrr coś mi się robi to Ci napomagał..Dokladnie basiek miałam dzisiaj skonsultować leki na. serce z ginekologiem poczym usłyszałam ze to moj kardiolog musi wiedziec on nie musi .zrobilam oczy jak sowa mysle sobie ok...
...poczym on mnie zaprasza na. kozetkè na USG co tydzien usg .bo sobie dzidziusia poogladam...no idiota
Ręce opadają...
Lilly kilka dni temu rozmawiałam że znajomą- siostrą jej męża przez lata nie mogła zajść w ciążę, leczenie, badania. Dali sobie spokój... No i nagle dziewczyna 47 lat zaszła w ciążę w zeszłym roku a w tym w maju urodzi, będzie mieć 48 lat. To nie my rozdajemy życie... masz jeszcze dużo czasu. Trzymam kciukiCzy ja wiem ja jestem 74 to nie taka młodziutka
Ostatnia edycja:
Lilly40
Lilly kilka dni temu rozmawiałam że znajomą- siostrą jej męża przez lata nie mogła zajść w ciążę, leczenie, badania. Dali sobie spokój... No i nagle dziewczyna 47 lat zaszła w ciążę w zeszłym roku a w tym w maju urodzi, będzie mieć 48 lat. To nie my rozdajemy życie... masz jeszcze dużo czasu. Trzymam kciuki
Dziękuje za wsparcie [emoji8]
annauelle
Lilly przykro mi... znam ten zawód...
Ale @ to początek nowego cyklu i nowe nadzieje polecam Ci suplement diety Ovarin. Ja długo nie mogłam płodności obudzić, potem lekarka poleciła mi ten preparat zeszło mi bo jakoś się nie moglam zebrać żeby go przyjmować. Ale jak ruszyłam regularnie to po nim chyba w pierwszym czy drugim cyklu się udało.Tamto dzieciątko odeszło ale płodność się ocknęła. No i olej lniany- też dostrzegam jego dobrodziejstwo. może zechcesz coś wprowadzić...
Barałam Ovarin przez jakis czas i na mnie nie działał...Inofem i Infolic juz tak a niby to jest to samo Własnie gin mi ostatnio powiedzial ze na kazda kobiete dziala co innego ...ja po Infilicu teraz tak czułam owu. ze jak pisalam wczesniej mialam prroblemy z poruszaniem sie
reklama
Tak moje owulacji w ostatnich miesiącach takie były bolesne jak piszesz. Nie mogłam się zgiąć, takie podbrzusze jak napompowane...Barałam Ovarin przez jakis czas i na mnie nie działał...Inofem i Infolic juz tak a niby to jest to samo Własnie gin mi ostatnio powiedzial ze na kazda kobiete dziala co innego ...ja po Infilicu teraz tak czułam owu. ze jak pisalam wczesniej mialam prroblemy z poruszaniem sie
Na pewno każdy organizm reaguje inaczej na dany preparat. Dobrze że Ty znalazłaś dobry dla siebie
Ostatnia edycja:
Podziel się: