Lilly40
Fanka BB :)
Acha ok. Bo to pierwsze co mi przyszło do głowy czyli to raczej nie to...
Dlatego tez te kołatania mnie niepokoją [emoji57]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha ok. Bo to pierwsze co mi przyszło do głowy czyli to raczej nie to...
To dobrze, że idziesz do lekarza w piątek- na pewno wpadnie na jakis pomysł i Cię uspokoiDlatego tez te kołatania mnie niepokoją [emoji57]
Do dziewczyn ktore może o tym nie wiedźą-hormony tarczycy są w ciąży bardzo ważne dla rozwoju maluszka. Zwłaszcza chodzi o układ nerwowy. Moja endokrynolog mówiła że słabo się wyłapują z krwi więc powinno być ich przy zaburzeniach pracy tarczycy dużo dostarczane. Ja dostałam polecenie żeby od razu gdybym się zorientowałem że jesteśmy w ciąży zwiększyć dawkę.
Lilly40 ja też byłam na setce.
Basiek75 i z tej setki endokrynolog poleciła wskoczyć na 125.
Dziś badałam tsh i mam 1, 087 a w przyszłym tygodniu idę na wizytę to może mi zmniejszy? Bo norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5.
Dobrze Lilly ze idziesz do lekarza bo jak dla mnie to dziwne zeby w przeciagu kilku miesiecy tak sie zmieniała tarczyca...no ale to tylko moje skromne zdanie i kto wie czy wlasnie przez to nie masz hustawki hormonów a co za tym idzie problemy z zajsciem...ja typowo na tarczyce leków nie musze brac ale i tez co około 4 miesiecy badam sie u endo. bo wlasnie gin zasugerował mi juz to dawno ze tarczyca ma duze znaczenie.